Biraj crnogorska vina

Pridružite nam se u petak, 12. maja, na terasi hotela "Podgorica" od 16.00h i otkrijte čari crnogorskog vinarstva!

14361 pregleda 0 komentar(a)
Foto: TO Podgorica
Foto: TO Podgorica

Uživajte u jedinstvenoj atmosferi trećeg Podgoričkog Salona Vina, koji će se održati u petak, 12. maja, na predivnoj terasi Hotela Podgorica. Ovaj nezaboravni događaj promovisaće crnogorske vinarije, vinare i vinsku kulturu Podgorice, sa ciljem da se Glavni grad pozicionira mapi jedinstvenih vinskih destinacija.

Slogan "Biraj crnogorska vina" oslikava duh ovogodišnjeg Salona, na kojem će se predstaviti čak 26 vinarija iz regije Podgorice i 7 iz drugih regija Crne Gore. Posjetom Salonu otkrićete bogatstvo ukusa i aroma koje crnogorska vina nude, dok na najbolji način upoznajete jedinstvenu vinsku scenu naše države.

Ovaj projekat, koji ima za cilj promociju vina i vinske kulture Podgorice, organizuju Dragutin Dado Kontić i Bojana Minić ispred Salona Vina, u partnerstvu sa Glavnim gradom, Turističkom organizacijom Podgorice i Hotelom Podgorica.

Podgorički Salon Vina samo je jedan segment šireg projekta "Salon Vina", koji uključuje i prvi specijalizovani magazin posvećen promociji vinske kulture u Crnoj Gori - Salon Vina Magazin, Wine Room – degustacionu sobu i mali muzej vina posvećen lokalnim vinima u Njegoševoj br. 50, te prvi online shop posvećen lokalnim vinima.

Ne propustite priliku da uživate u ovoj jedinstvenoj vinskoj avanturi i podržite lokalnu vinsku industriju.

Pridružite nam se u petak, 12. maja, na terasi hotela "Podgorica" od 16.00h i otkrijte čari crnogorskog vinarstva!

Ulaznice se mogu kupiti na dan događaja na recepciji Hotela Podgorica.

Posjetioci će uživati u nastupima Nenada Kneževića Kneza i DJ-a Danila Radusinovića.

Ukoliko vremenske prilike ne dozvole, događaj će biti organizovan u svečanoj sali hotela.