Komora javnih izvršitelja i Fondacija Budi human potpisali Memorandum o saradnji u pružanju podršci teško bolesnoj djeci

Zajednički je konstatovano da ovakva partnerstva doprinose društvenoj solidarnosti i prosperitetu zajednice

1679 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Komora javnih izvršitelja Crne Gore
Foto: Komora javnih izvršitelja Crne Gore

Komora javnih izvršitelja CG i Fondacija “Budi human” danas su potpisali Memorandum o saradnji radi zajedničkog djelovanja u pružanju podršci djeci koja se bore sa teškim oboljenjima.

"Ovom prilikom predsjednik Komore Vidak Latković je izrazio zahvalnost Fondaciji “Budi Human” na plemenitoj misiji za dobrobit našeg društva i posebno naglasio značaj njihovog profesionalnog i transparentnog rada. Osnivač fondacije Goran Jovanović zahvalio je Komori i njenim članovima na pruženoj podršci, ocjenivši da će ista biti značajna za ostvarenje ciljeva fondacije.", navodi se u saopštenju.

Zajednički je konstatovano da ovakva partnerstva doprinose društvenoj solidarnosti i prosperitetu zajednice.

"Navedenom saradnjom je Komori pružena mogućnost da prikupljena sredstva opredijeljena za humanitarne svrhe, koja su ranije dodjeljivana radi zdravstvenih i socijalnih potreba korisnika i to do sada u ukupnom iznosu od preko 11.000,00 eura, usmjeri na liječenje djece koja su preko platforme Fondacije “Budi human” zatražila pomoć, a čiji zahtjevi prolaze svu potrebnu proceduru radi odobrenja donacije. Skupština Komore je ranije donijela odluku da sredstva, koja se svakomjesečno prikupljaju od njenih članova, u cjelosti uplaćuju jednom ili dva puta godišnje pomenutoj Fondaciji radi pomoći djeci, te će po zaključenju ovog sporazuma Komora izvršiti uplatu svih raspoloživih sredstava.", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: