Vujović: Najoštrije osuđujem seksističke i mizogine uvrede na račun Vuksanović Stanković

"Vojislav Šešelj je već jednom vrijeđao crnogorske žene, i zbog toga je Agencije za elektronske medije ograničila reemitovanje dijela programa Tv Happy", rekla je Vujović

12370 pregleda 25 reakcija 25 komentar(a)
Vujović, Foto: Ministarstvo kulture i medija
Vujović, Foto: Ministarstvo kulture i medija

Najoštrije osuđujem seksističke i mizogine uvrede na račun bivše poslanice Skupštine Crne Gore Draginje Vuksanović Stanković, saopštila je ministarka kulture i medija Tamara Vujović.

Predsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) i haški osuđenik Vojislav Šešelj objavio je knjigu u kojoj vrijeđa bivšu poslanicu Socijaldemokratske partije (SDP) Draginju Vuksanović Stanković.

Naziv Šešeljeve knjige je "Montenegrinska k*****tija Draginja Vuksanović".

"Vojislav Šešelj je već jednom vrijeđao crnogorske žene, i zbog toga je Agencije za elektronske medije ograničila reemitovanje dijela programa Tv Happy. Računam da smo kao društvo spremni/e da prepoznamo i isključimo iz svog područja uticaja narativ koji vrijeđa žene i da smo spremni/e da jedinstveno odgovorimo na svaki oblik govora mržnje, ispoljen prema bilo kom članu/ ici našeg društva, i protiv crnogorskog društva u cjelini", kazala je Vujović, a saopšteno je iz Ministarstva kulture i medija.

Bonus video: