U Budvi nastupali Joksimović, Šerifović i Rokvić

Sve tri večeri programa su pokazale da je Budva jedna od najatraktivnijih destinacija za novogodišnje dočeke, kako u Crnoj Gori, tako i šire

12811 pregleda 13 komentar(a)
Foto: Mediabiro.tv
Foto: Mediabiro.tv

Na glavnom gradskom trgu u Budvi i sinoć se okupio veliki broj posjetilaca, koji su ispratili nastupe muzičara iz regiona.

Veče je otvorio Nikola Rokvić, koji je nakon nastupa izrazio zadovoljstvo načinom na koji je sve proteklo.

"Fenomenalno, odlična atmosfera, odlična organizacija, odlična produkcija, publika je divna, baš sam uživao. Drago mi je što sam baš ovim koncertom započeo novu godinu", kazao je Rokvić.

BUDNG
foto: Mediabiro.tv

Dodao je da ima posebnu vezu sa Budvom.

"Cijelo svoje djetinjstvo sam provodio u Budvi, moji počeci su vezani za budvansko šetalište, pa poslije i klubove i diskoteke. Volim Budvu, a posebno Stari grad", dodao je pjevač.

Posebne uspomene za Budvu vežu i Mariju Šerifović, koja je, piše Mediabiro.TV, takođe imala svoju prekretnicu u crnogorskoj metropoli turizma.

BUDNG
foto: Mediabiro.tv

"Prošle godine se obilježilo 20 godina moje karijere, a svi znamo da je moja festivalska karijera počela davne 2004. u Budvi pjesmom "Bol do ludila". Možda je to i jedna od mojih omiljenih festivalskih pjesama i balada koje danas pjevamo uglas. Imam dosta lijepih uspomena kada je Budva u pitanju, a i generalno imam ovdje dosta prijatelja i osjećam se kao kod kuće", kazala je Šerifović.

Nakon nje nastupio je Željko Joksimović.

BUDNG
foto: Mediabiro.tv

"Vrlo sam srećan što sam ponovo u Budvi koncertno poslije sedam godina. Moj posljednji koncert je bio baš prvog januara prije sedam godina i isto ga pamtim kao kišovitog, međutim, kada je krenuo moj nastup kiša je u potpunosti stala", rekao je Joksimović neposredno pred početak nastupa.

Sve tri večeri programa su pokazale da je Budva jedna od najatraktivnijih destinacija za novogodišnje dočeke, kako u Crnoj Gori, tako i šire.

Bonus video: