Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju dobio još jedan kabinet za individualni rad

Kabinet donacija kompanije MTEL

1324 pregleda 1 komentar(a)
Foto: MTEL
Foto: MTEL

U Dnevnom centru za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju otvoren je još jedan kabinet za individualni rad koji će omogućiti korisnicima lijepe uslove za boravak i dalji razvoj, ali ujedno i zaposlenima lijepe uslove za rad.

Kabinet je donacija kompanije MTEL.

Direktorica Dnevnog centra Olga Rovčanin izrazila je zahvalnost kompaniji MTEL na podršci. Rovčanin je prisutne upoznala sa radom centra i mnogobrojnim aktvnostima u prethodnom periodu.

Ona je podsjetila da je na nedavno održanoj manifestaciji "Srcem za djecu" kompanija MTEL Dnevnom centru donirala pet tablet uređaja.

"Ova vrijedna podrška ne samo da stvara konkretne promjene u radu centra, već i šalje snažnu poruku solidarnosti i podrške cjelokupnoj zajednici. Očekujemo da će ovakvi primjeri podstaći druge da se angažuju i doprinesu stvaranju pozitivnih promjena u životima onih kojima je pomoć potrebna", rekla je Rovčanin.

donacija dnevni centar
foto: MTEL

Predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović, na čiju inicijativu se desila saradnja istakla je zadovoljstvo zbog iste, te kazala da se na ovaj način dodatno afirmiše i potencira značaj Dnevnog centra.

"Trudićemo se da i u narednom period budemo na društveno odgovornom fonu, zajedničkom zalaganju za ljepše i bolje sjutra sve naše djece", kazala je Borovinić Bojović.

Direktor Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima kompanije MTEL Balša Aćimić je rekao da ta kompanija koja je prepoznata po svojoj društvenoj odgovornosti ima priliku da najavi 2024. kao godinu u kojoj će posebno staviti akcenat na društvenu odgovornost i na socijalno ranjive kategorije.

donacija dnevni centar
foto: MTEL

"Naša prva akcija u ovoj godini je donacija JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju u Podgorici. MTEL je za ovu namjenu obezbijedio novčanu donaciju kako bismo pomogli i podržali rekonstrukciju i opremanje Kabineta za individualni rad u Dnevnom centru, a sve u cilju stvaranja što boljeg ambijenta i uslova za rad svih zaposlenih u Dnevnom centru, kako bismo, kako korisnicima, tako i njima pružili što veću podršku", kazao je Aćimić.

On je dodao da je ova donacija samo početak.

"Ponosni smo na početak ove godine, posvećene donacijama i humanitarnim projektima, i pozivamo sve da se pridruže ovoj misiji. Samo zajedničkim naporima i podrškom možemo oblikovati bolju budućnost za sve nas", zaključio je Aćimić.

Bonus video: