Tivatske škole dobile novu računarsku i audio-vizuelnu opremu

Osnovna škola (OŠ) "Drago Milović" za računarske učionice dobila je 32 računara, dva TV-a od 63 inča i dva multifunkcionalna štampača

3079 pregleda 0 komentar(a)
Računarska oprema, Foto: MPNI
Računarska oprema, Foto: MPNI

Tivatske škole dobile su novu računarsku i audio-vizuelnu opremu iz kontingenta ukupne vrijednosti 6.337.214 eura koji je Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija (MPNI) naručilo za sve osnovne i srednje kole u Crnoj Gori.

Osnovna škola (OŠ) "Drago Milović" za računarske učionice dobila je 32 računara, dva TV-a od 63 inča i dva multifunkcionalna štampača.

Za kabinete škola je dobila 18 računara, 18 TV-a 65 inča i osam laptopova.

Područna odjeljenja te OŠ u Donjoj Lastvi i u Gradiošnici opremljena su sa po tri računara i sa po tri TV-a od 65 inča.

Muzička škola Tivat dobila je za računarske učionice 16 računara, TV od 65 inča i multifunkcionalni štampač, kao za kabinete 13 računara, tri TV-a od 65 inča i laptop.

Srednja mješovita škola "Mladost" za računarsku učionicu dobila je 16 računara, TV od 65 inča i multifunkcionalni štampač, dok su kabineti opremljeni sa tri računara, tri TV-a od 65 inča i tri laptopa.

OŠ "Branko Brinić" opremljena je sa sedam računara, TV od 65 inča i multifunkcionalnim štampačem za računarsku učionicu, dok je za kabinete dobila šest računara, šest TV-a od 65 inča i laptop.

Bonus video: