Raspisan poziv za zakup 58 kupališta u Boki i Budvi

Cijena varira i do 500 eura za godišnji zakup pojedinih manjih kupališta, u zavisnosti od lokacije. U javnom pozivu navedena su i kupališta u Igalu, Zelenici, Kumboru, Baošićima i Bijeloj
2 komentar(a)
kupalište_1, Foto: S. KOSIĆ
kupalište_1, Foto: S. KOSIĆ
Ažurirano: 15.03.2015. 17:39h

Javno preduzeće Morsko dobro raspisalo je javni poziv za zakup 58 kupališta u Boki Kotorskoj i Budvi.

U Herceg Novom poziv je raspisan za 22 kupališta na lokacijama od ušća rijeke Sutorine do Žanjica na Rtu Stratišta, prenosi Radio Jadran.

Minimalna godišnja cijene zakupa iznosi 8,27 hiljada eura za kupalište na Toploj, odnosno 7,38 hiljada eura za plažu na Savini kod Energoprojekta. Za zakup kupališta u Kamenarima budući zakupac treba da izdvoji 4,37 hiljada eura godišnje, a za plažu u Sutorini 3,8 hiljada eura.

Cijena varira i do 500 eura za godišnji zakup pojedinih manjih kupališta, u zavisnosti od lokacije. U javnom pozivu navedena su i kupališta u Igalu, Zelenici, Kumboru, Baošićima i Bijeloj.

U kotorskoj opštini javni poziv je raspisan za 15 kupališta, u Tivtu za devet, a u Budvi za 12.

U nadmetanju mogu učestvovati ponuđači koji otkupe tendersku dokumentaciju i do 27. marta do 11 sati dostave ponude Morskom dobru. Njihovo eventualno otvaranje zakazano sat kasnije.

Izabrani ponuđač dužan je da u roku od 15 dana zaključi ugovor o korišćenju morskog dobra. Zakup kupališta sprovodi se prema izmjenama i dopunama Plana objekata privremenog karaktera u zoni morskog dobra za period od 2013. do ove godine.

Bonus video: