Hypo banka: Put u Pariz za najsrećnijeg korisnika MasterCard-a

Vrijeme trajanja nagradne kampanje je od 1. oktobra do 30. novembra, i u tom intervalu klijentima će biti podijeljeno ukupno 84 nedjeljne i glavne nagrade
0 komentar(a)
Hypo Alpe Adria banka, Foto: Vesko Belojević
Hypo Alpe Adria banka, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 01.10.2014. 11:50h

Hypo Alpe Adria banka od danas organizuje nagradnu kampanju namijenjenu postojecim i budućim korisnicima MasterCard platnih kartica a glavna nagrada je put u Pariz za dvije osobe.

Kako je saopšteno, vrijeme trajanja nagradne kampanje je od 1. oktobra do 30. novembra, i u tom intervalu klijentima će biti podijeljeno ukupno 84 nedjeljne i glavne nagrade.

Nagrađeni će biti novi korisnici MasterCard kartica ali i oni koji već posjedjuju Hypo karticu na rate, a banka će “najbrže” nove klijente svake nedjelje obradovati sa 9 nedjeljnih poklona i to:

Prva tri klijenta koja apliciraju i dobiju Master karticu ce biti nagradjena sa vaučerom Bar kod shopa, vrijednosti 50 eura, naredna tri klijenta će biti nagradjena MP4 playerom a preostala tri klijenta dobijaju kožni novčanik za kartice, i tako svake nedjelje do isteka nagradne kampanje.

"Glavne nagrade će na kraju biti izvučene iz bubnja - u kojem će se naći imena svih novih korisnika MasterCard kartica; kao i imena svih postojećih korisnika - koji odrade bar jednu POS transkaciju ne manju od 10 eura, u periodu od dva mjeseca. Svi oni su svi kandidati za glavne nagrade".

Osim prve glavne nagrade, tu je i druga - iPad a treća je iPhone 5.

Iz banke podsjećaju da Hypo MasterCard Standard kartica na rate klijentima omogućava otplatu duga i do 12 rata bez kamate i to za kupovinu na svim prodajnim mjestima kao i na Internetu, kao i za podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu.

"Otplata na rate važi za sve transakcije odrađene u zemlji i inostranstvu. Korisnici Hypo MasterCard Standard kartice na rate imaju mogućnost da, bez obzira da li banka ima sklopljen ugovor sa prodavcem ili ne, ostvare kupovinu ili podizanje gotovine i plaćeni iznos podijele od dvije do 12 rata, i time na jednostavan način odgode naplatu i rasterete svoj kućni budžet", zaključuju iz Hypo Alpe-Adria banke.

Bonus video: