SD: Podnijeta inicijativa Odboru zbog Aerodroma

Član Odbora za ekonomiju, finansije i budžet, Boris Mugoša, želi organizovanje konsultativnog saslušanja povodom modela daljeg razvoja Aerodroma Crne Gore
67 pregleda 1 komentar(a)
Aerodrom Tivat, Foto: Siniša Luković
Aerodrom Tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 10.09.2018. 14:18h

Poslanik Socijaldemokrata i član Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Boris Mugoša podnio je inicijativu tom tijelu za organizovanje konsultativnog saslušanja povodom aktuelne teme modela daljeg razvoja Aerodroma Crne Gore.

"Ovo posebno iz razloga jer se radi o strateški važnom državnom resursu. Osim toga danas je organizovan okrugli sto povodom završetka javne rasprave, na kojem je otvoreno dosta dilema. Poslanik Mugoša je predložio da na konsultativno saslušanje Odbor pozove ministra saobraćaja i pomorstva, predsjednika Odbora direktora i izvršnog direktora Aerodroma", stoji u saopštenju Socijaldemokrata.

Podsjećaju da je predsjednik SD i predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović prošlog mjeseca kazao da je pitanje daljeg razvoja Aerodroma izuzetno važno razvojno državno pitanje o kome se mora voditi diskusija u parlamentu, na čemu će, kako je tada rekao, on kao predsjednik Skupštine posebno insistirati.

Bonus video: