U Alboni smanjili cijenu bijelog hljeba: Vekna 60 centi

„Odluka je donijeta bez učešća pekara, tako da se Albona odriče dijela svoje razlike u cijeni"
3 komentar(a)
hljeb, Foto: Vesko Belojević
hljeb, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 16.08.2012. 16:27h

Lanac marketa Albona odlučio je da snizi prodajnu cijenu osnovnog hljeba za deset centi i ubuduće će se taj arikal prodavati za 60 centi. Sniženje se odnosi na veknu bijelog hljeba od 600 grama.

„Odluka je donijeta bez učešća pekara, tako da se Albona odriče dijela svoje razlike u cijeni. Ovim želimo još jednom da dokažemo društvenu odgovornost i razumijevanje opšte ekonomske situacije u Crnoj Gori“, saopšteno je iz te kompanije.

Iz Albone su podsjetili da nije prvi put da Albona umanji cijenu ove osnovne životne namirnice, te da je hljeb nekih proizvođača i do sada koštao 60 centi.

„Smatramo da za razumijevanje opšte ekonomske klime i poštovanje ugroženog statusa potrošača nije potreban nikakav apel. Biti društveno odgovoran kolektiv znači imati svijest o situaciji u kojoj živimo. Kolektivi koji tu svijest nemaju, neće je steći ni apelima. Razmišljaće o sopstvenoj zaradi većoj od realne u ovom trenutku. Poslovati na pragu rentabilnosti, znači dijeliti sudbinu svih u Crnoj Gori koji u prefiksu svoje firme imaju legalno poslovanje“, saopšteno je iz Albone.

Bonus video: