Njemački turoperator Neckerman najavljuje povratak za 2012. godinu

Potpisivanje ugovora sa Neckermanom je potvrda da se vraća povjerenje u Crnu Goru kao turističku destinaciju
74 pregleda 0 komentar(a)
turisti, plaža, Foto: Vuk Lajović
turisti, plaža, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 27.06.2011. 10:58h

Predstavništvo Nacionalne turističke organizacije (NTO) u Njemačkoj najavljuje za 2012. godinu povratak drugog po veličini turoperatora iz Njemačke, Neckermana koji će organizovati paket aranžmane posredstvom agencije “Alfa tours” iz Budve, koja je zvanični zastupnik ovog turoperatora na tržištu Crne Gore.

"Potpisivanje ugovora sa Neckermanom je potvrda da se vraća povjerenje u Crnu Goru kao turističku destinaciju kao i da se priznaju napori uloženi u pripreme za povratak ovog bitnog turoperatora. Faktori koji su uticali na pozitivan rezultat pregovora sa “Neckermann”-om su na prvom mjestu otvaranje prve čarter linije sa “Air Berlin”-om za Tivat, kao i kandidatura Crne Gore za domaćina godišnje skupstine DRV-a (Njemačkog turističkog udruženja) u 2012. godini", saopšteno je iz NTO.

Neckerman je u najvećoj mjeri zaslužan za razvoj danas poznatih receptivnih destinacija

Neckerman je, kako se dodaje, u najvećoj mjeri zaslužan za razvoj danas poznatih receptivnih destinacija, posebno za njemačke turiste, među kojima su Bugarska, Turska, Španija.

U ponudi više hotela primorju

U okviru promotivnih kataloga “Neckermann” će za iduću godinu gostima ponuditi više hotela na Crnogorskom primorju, ture kulturno istorijskog karaktera i netaknute prirodne predjele, čiji je diverzitet ljepota na malom prostoru jedna od velikih komparativnih prednosti Crne Gore kao destinacije.

Prema informacijama agencije “Alfa Tours” gosti će boraviti u hotelima sa tri i četiri zvjezdice duž Budvanske rivijere: Avala, Tara, Iberostar Bellevue, Montenegro i Aleksandar.

Neckerman pripada koncernu “Thomas Cook”, sa sjedištem u Oberurselu i zapošljava 4200 radnika. Njegovo ime u turističkom svijetu je garant odmora dobrog kvaliteta sa povoljnim cijenama i perfektnom uslugom.

Ovaj turoperator je specijalizovan za sve ciljne grupe i nudi usluge tipa all inclusive, family club, ali ima i ponude za sportiste i starije goste pod nazivom „Club Vital“.

Bonus video: