Konatar: Brajoviću je zbog grešaka oko autoputa odavno bilo mjesto...

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

piano1320165081

11-03-2019 16:50h
odakle ste sigurni da je greska a da se nijesu lijepo ugradili i brajovic i nekolicina na vrhu koji su odlucivali o poslu

Momo011

11-03-2019 17:06h
Očigledno je da plaćamo i to enormno skupo neznanje i nestručnost, praviti ovako složen posao a ne pripremiti dobro geodetske podatke trase i otala prateća dokumenra ravno je zločinu što se i vidi po troškovima za isti.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: