EPCG dobila međunarodne sertifikate za integrisani sistem menadžmenta

"Na ovaj način EPCG je svrstana u red modernih evropskih kompanija u oblasti proizvodnje, trgovine i snabdijevanja električnom energijom"
861 pregleda 1 komentar(a)
Sa dodjele sertifikata, Foto: EPCG
Sa dodjele sertifikata, Foto: EPCG

Eletrporivreda Crne Gore (EPCG) je dobila danas od kompanije SGS sertifikate za integrisani sistem menadžmenta (kvalitet, životnu sredinu, bezbjednost i zdravlje na radu) nakon što je tim provjerivača kompanije iz Ženeve posljednjih nekoliko mjeseci radio sertifikacionu provjeru.

"Na ovaj način EPCG je svrstana u red modernih evropskih kompanija u oblasti proizvodnje, trgovine i snabdijevanja električnom energijom. Integrisanje menadžment sistema podrazumijeva striktnu primjenu zakonske regulative, strogo poštovanje i stalno unapređivanje postupaka i procedura, čime se obezbijedila dosljedna primjena najbolje prakse u svim oblastima djelovanja u kompaniji", saopšteno je danas iz EPCG.

Dodali su da će u narednom periodu SGS provjeravati trendove unaprijeđenja tog sistema kroz redovne obavezujuće godišnje nadzorne provjere u trogodišnjem sertiikacionom ciklusu

Bonus video: