Čađenović: Stabilna i kvalitetna isporuka električne energije je prioritet

"Dobra organizacija, odgovoran pristup i posvećenost svih zaposlenih, a posebno inženjera i elektromontera koji su oslonac kompanije, donijeće još bolje rezultate. Zajedno ćemo raditi na daljoj modernizaciji mreže i objekta, podizanju kvaliteta usluga koje treba u potpunosti da zadovolje potrebe i očekivanja korisnika", kazao je Čađenović

4744 pregleda 4 komentar(a)
Vladimir Čađenović u obilasku ekipa, Foto: CEDIS
Vladimir Čađenović u obilasku ekipa, Foto: CEDIS
Ažurirano: 12.04.2021. 12:36h

Stabilna i kvalitetna isporuka električne energije je prioritet Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS), saopštio je izvršni direktor te kompanije Vladimir Čađenović.

Povezani članci

09. April 2021.

Čađenović izvršni direktor CEDIS-a

Iz CEDIS je saopšteno da je Čađenović prvog radnog dana obišao radove na niskonaponskoj mreži u Zagoriču u Podgorici koje izvode elektromonteri Regiona 2.

"Dobra organizacija, odgovoran pristup i posvećenost svih zaposlenih, a posebno inženjera i elektromontera koji su oslonac kompanije, donijeće još bolje rezultate. Zajedno ćemo raditi na daljoj modernizaciji mreže i objekta, podizanju kvaliteta usluga koje treba u potpunosti da zadovolje potrebe i očekivanja korisnika", kazao je Čađenović.

Iz CEDIS su kazali da je Čađenović tokom obilaska upoznat sa kompleksnim i složenim elektromonterskim poslom, te rizicima koje taj posao nosi.

"Posao koji radite je vrlo zahjevan i odgovoran, naravno i težak i rizičan. Zato je najvažnije da, kao pravi profesionalci, u svakom trenutku budete bezbjedni, kako bi se izbjegao svaki eventuali rizik, a ne sumnjam da ćete sa vašim znanjem i iskustvom posao odraditi na najbolji način. Uz visok stepen kohezije i odgovornosti svih zaposlenih u CEDIS-u, kao jednoj od najvažnijih kompanija u državi, rezultati neće izostati", rekao je Čađenović.

On je poručio i da će "dati sve od sebe da kompanija zadrži stabilnost u poslovanju i da bude još bolja i efikasnija".

Bonus video: