Vukotić-Jelušić: Ugovor o ustupanju Luke Budva Opštini doprinosi spriječavanju protivpravnom sticanju imovinske koristi

Vukotić -Jelušić ističe da godinama ukazuju na praksu protivpravnog sticanja imovinske koristi i zloupotrebi opštinskih i državnih resursa koji pripadaju građanima Budve i Crne Gore

3827 pregleda 5 komentar(a)
Vukotić-Jelušić, Foto: URA
Vukotić-Jelušić, Foto: URA

Potpredsjednica Opštinskog odbora URE Budva Milijana Vukotić-Jelušić saopštila je da podržavaju zalaganje Vlade da promoviše upravljanje koje u prvi plan stavlja javni interes, kroz valorizaciju i očuvanje prirodnih resursa Crne Gore.

"Odluku Vlade o davanju saglasnosti Javnom preduzeću "Morsko dobro" na ugovor o ustupanju na korišćenje Luke Budva Opštini, cijenimo kao doprinos spriječavanju svakog protivpravnog sticanja imovinske koristi koja nije rezultat regularno sprovedenih procedura koje obezbjeđuju konkurentnost", navodi se u saopštenju URE.

Vukotić -Jelušić ističe da godinama ukazuju na praksu protivpravnog sticanja imovinske koristi i zloupotrebi opštinskih i državnih resursa koji pripadaju građanima Budve i Crne Gore.

"Ovakve vijesti nam uvijek služe kao dodatni podstrek za još jaču borbu koju vodimo i koja, na svu sreću, u krajnjem i dobije završnicu koja je u korist građana", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: