Unaprijeđenjem infrastrukture ojačati ekonomsku saradnju Crne Gore i Srbije

"Zajednički je konstatovana važnost mira i stabilnosti u regionu za sveukupan napredak društva i stvaranja uslova za bolji i kvalitetniji život građana"
68 pregleda 4 komentar(a)
Duško Marković, Rasim Ljajić, Foto: Gov.me
Duško Marković, Rasim Ljajić, Foto: Gov.me
Ažurirano: 10.02.2017. 15:00h

Dobru ekonomsku saradnju Crne Gore i Srbije treba dodatno ojačati i stimulisati boljim infrastrukturnim povezivanjem dvije zemlje, ocijenili su crnogorski premijer Duško Marković i potpredsjednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija, Rasim Ljajić.

Sagovornici su, govoreći o dobroj bilateralnoj saradnji, posebno u oblasti turizma, razgovarali i o mogućnostima zajedničkog djelovanja na tržištima trećih država.

"Zajednički je konstatovana važnost mira i stabilnosti u regionu za sveukupan napredak društva i stvaranja uslova za bolji i kvalitetniji život građana. U tom kontekstu, posebno je naglašena uloga Crne Gore kao faktora stabilnosti”, navodi se u saopštenju iz Vladinog Biroa za odnose sa javnošću.

Marković je zahvalio na gostoprimstvu Vladi Srbije prilikom prošlosedmične zvanične posjete crnogorske delegacije i ocijenio da je dat dodatan impuls dogovorima i realizaciji konkretnih projekata u različitim oblastima.

Bonus video: