Formula za uspješan biznis

Naše bogato iskustvo s kampanjama i različitim platformama, praćenje svjetskih trendova tržišta mnogobrojnih industrija, znanje i iskustvo su garancija da ćete sa nama postići najbolji marketinški efekat.
78 pregleda 0 komentar(a)
mreža, rast, Foto: Shutterstock
mreža, rast, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.06.2017. 08:10h

Savremeno poslovanje iz dana u dan donosi nove izazove, a jedan od najvećih je - kako da predstavite proizvod ili uslugu koju nudite.

Upravo zbog toga – okupili smo tim profesionalaca koji se brinu o tome kako na najbolji način da doprete do ciljne publike i unaprijedite vaše poslovanje.

Sem što vam nudimo oglašavanje na naše tri platforme – u novinama Vijesti, na portalu i na Televiziji Vijesti o čemu detaljne informacije možete dobiti na broj telefona 020/404-652 i 020/404-625, te na e-mail: marketing@vijesti.me.

Idemo korak ispred svih, i u skladu sa svjetskim marketinškim trendovima, za vas kreiramo brojne multimedijalne proizvode.

OSVOJITE TRŽIŠTE JEDNIM KLIKOM!

Savremeno doba sa sobom nosi brojne promjene u brobi veliki i malih na tržištu. Za nama su dani kada se digitalni marketing posmatrao kao kanal za oglašavanje samo velikih, multinacionalnih kompanija i korporacija. Predrasuda da je za digitalni marketing potreban veliki novac je odavno razbijena. Digitalni marketing podiže igru na viši nivo omogućavajući malom i srednjem biznisu da se takmiči sa “velikim igračima” na tržištu.

Portal Vijesti je vaš prostor za ravnopravnu i fer igru kao ubjedljivo najposjećeniji crnogorski portal, sa gotovo dvostruko više otvorenih stranica od preostalih portala zbirno.

Sa preko 1.500 oglasih pozicijama na svim platformama (desktop, mobilni sajt, tablet i mobilna aplikacija) daje prostora da marketing kampanju planirate u skladu sa karakteristikama vaših proizvoda i da se direktno obratite ciljnoj grupi bez obzira na njihove čitalačke navike.

Sa prosječnim vremenom preko osam minuta zadržavanja čitaoca i sa preko pet otvorenih strana po jednom čitaocu portal Vijesti nudi idealne uslove da vaša reklama bude vidljiva.

Oglašivačima su na raspolaganju svi formati koji na globalnom nivou predstavljaju standard (Wallpaper, Super Wall, Leaderbord, Rectangle, Billboard, Background, Pop-up, Half Page, Full screen itd). Bez obzira na cilj kamanje u ponudi portala Vijesti nalaze se formati koji su adekvatni za uspješnu promociju proizvoda/usluge:

 Za brending kampanje: Wallpaper classic, Super Wall,...

 Za promociju proizvoda: Pop up, Baner 300x600, Baner 300x250 i mnogi drugi koji se mogu pozicionirati u razičitim segmentima Portala u zavisnosti od interesovanja ciljne grupe.

Formati su prilagođeni uređajima, tako da se propagandne poruke prenose na najefektivniji način.

Native i PR tekstovi su pravi hit u svijetu i iz dana u dan daju sve veći efekat. U skladu sa diktatima savremenog digitalnog tržišta i mogućnostima našeg portala Vijesti koje su daleko najčitaniji web portal u zemlji nudimo vam profesionalnu pomoć prilikom pisanja, pozicioniranja i objava PR i native tekstova na portalu i u novinama Vijesti. Na ovaj način portal Vijesti može da vam obezbijedi čitanost koja prelazi 10.000 kao npr:

Crnogorci pokrenuli biznis na Mjesecu

HD Laković - svjetski tržni centar

EDUKUJTE CILJNU PUBLIKU – NAPRAVITE TUTORIJAL

Ukoliko želite edukovati građane i ući u svaki dom u Crnoj Gori - predlažemo vam izradu tutorijala i njihovo objavljivanje na portalu Vijesti uz mogućnost objavljivanja i na Televiziji Vijesti.

Jedan od uspješnih primjera jeste i naša saradnja sa jednom od najvećih firmi u Crnoj Gori-Telekomom.

Kako da upravljate lako svojim telekomunikacionim servisima?

ZASJENITE SVE NOVOM REKLAMOM!!!

Kada Vam treba reklama koja će privući pažnju javnosti i pospješiti vaš biznis - naš tim u kojem su režiser, producent, scenograf, kamermani, majstori svijetla, majstor šminke i drugi TV profesionalci - stoji vam na raspolaganju.

Pogledajte reklamu koju je režirao Srđan Stanojević, a koja je snimljena i montirana za našeg klijenta Mesnu industriju Franca.

Ukoliko želite animirane reklame ili najave događaja - naš dizajner Milan Pilipović vam stoji na raspolaganju. Neke od njih koje smo radili za međunarodne organizacije, ali i domaće firme pogledajte:

SNIMIĆEMO VAM KRATKU REPORTAŽU ILI PROMO FILM

Reklamne reportaže koje se emituju na televiziji, godinama se uspješno realizuju u produkciji Televizije Vijesti. Najnoviju pogledajte i javite nam ukoliko želite da naš tim "skroji po vašim potrebama" jedan od najefektivnijih načina oglašavanja.

BUDITE PRIJATELJ VAŠIM KUPCIMA!

Televizija Vijesti se godinama unazad trudi da društveno odgovornim projektima na zanimljiv i koristan način skrene pažnju na teme kojima se u društvu ne pridaje pažnja koju zavrjeđuju.

Među takvim projektima je specijalizovana emisija o tehnologiji “M tech”, koju gledaoci Televizije Vijesti imaju priliku da prate već skoro dvije godine.

M tech emisija, koju Vijesti realizuje u saradnji sa kompanijom M tel, jedina je emisija tog tipa u Crnoj Gori, svake srijede gledaocima daje priliku da se upoznaju sa najnovijim svjetskim tehnološkim trendovima, otkriju tajne svojih pametnih telefona, budu u toku sa korisnim i zanimljivim aplikacijama, te čuju savjete stručnjaka.

Nedavno je emitovana i jubilarna, stota po redu M tech emisija, na programu Televizije Vijesti, koja tradicionalno bilježi odličan rejting.

Da bi se skrenula pažnja na brojne probleme u saobraćaju i ukazalo na potrebu edukovanja naših najmlađih od najranijeg uzrasta, Televizija Vijesti u saradnji sa kompanijom Jugopetrol i NVO Pčelice, realizuje društveno-odgovorni projekat pod nazivom „Stoj-da ne bude posle joj”.

Projektom su obuhvaćene edukativne radionice i predavanja u osnovnim školama i vrtićima, ali i praktična obuka tokom koje djeca imaju priliku da nauče kako da razlikuju semaforsku signalizaciju, kako na putu do škole pravilno da pređu preko pješačkog prelaza, šta je posao saobraćajca, koja se saobraćajna pravila moraju poštovati, te da na taj način u najranijim godinama počnu da njeguju i razvijaju saobraćajnu kulturu.

Edukativne radionice, osim u Podgorici, održavaju se u Baru, Nikšiću i Tivtu, a izvještaje naši gledaoci imaju priliku da prate u jutarnjem programu Boje jutra.

Naše široko iskustvo s raznim kampanjama i platformama, neprestano praćenje trendova tržišta mnogobrojnih industrija, znanje i iskustvo su garancija za kvalitetno odrađen marketinški projekat.

Čekamo vas!!!

Kontakti: marketing@vijesti.me

Br tel: 020/404-652 i 020/404-625.

Bonus video: