Novska lista: DF se prikazuje u prvim borbenim redovima, a ustvari je intendantska služba režima

"Poštovani, obrazovani poznavaoci stranih jezika, Vi i Vaša primadona tj. nosilac Vaše liste u ovoj državi, a još više u ovom gradu ne možete nikoga ubijediti u Vaše dobre namjere i u Vašu iskrenost"
982 pregleda 6 komentar(a)
Herceg Novi (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Herceg Novi (Ilustracija), Foto: Shutterstock

Novska lista poručila je danas Demokratskom frontu (DF) da se na crnogorskoj javnoj sceni prikazuju u prvim borbenim redovima, a da su ustvari "intendantska služba ovog režima".

Oni su reagovali na saopštenje DF u kome je taj politički savez pozvao predsjednika Opštine Herceg Novi Stevana Katića da spriječi rušenje vlasti u Herceg Novom i da stavi van snage odluku potpredsjednika Miloša Konjevića o ukidanju radnog mjesta rukovodioca Kancelarije za međunarodnu saradnju.

"Poštovani, obrazovani poznavaoci stranih jezika, Vi i Vaša primadona tj. nosilac Vaše liste u ovoj državi, a još više u ovom gradu ne možete nikoga ubijediti u Vaše dobre namjere i u Vašu iskrenost. Vama odavno bježi tlo pod nogama, pa se sve više ustremljujete na opozicione snage u Crnoj Gori, jer ste svjesni u kom smjeru ide Vaša politika. Evo dođosmo i mi na red. "Tako mali", ali tako nedodirljivi za Vas i imuni na Vaše dijelovanje. To smo Vam u više navrata i rekli, a poslednji put ne tako davno kad dođoste sa svitom da nas ubjeđujete da uđemo u Front sa Vama, a upravo Front je ono što se trenutno dešava u Herceg Novom gdje neprijatelji grada i poštovaoci lične koristi pokušavaju da vode glavnu riječ", istakli su iz Novske liste.

Oni su dodali da kao što je i Front ono što se dešava na crnogorskoj javnoj sceni.

"Gdje prikazujete sebe u prvim borbenim redovima, a ustvari ste intendantska služba ovog režima. Gospodo iz DF-a pošto pominjete rt Kobile i da mi ne vidimo dalje od njega, moramo Vam reći da je spektar naših djelovanja utemeljen u programu naše liste, ustvari od Debelog Brijega do Kamenara. Znate za priču kad čovjek stavi prst u more ima konekciju sa cijelim svijetom, a Vi ste sve manje oni sa kojima bi mi željeli da imamo konekciju. Pitate se vjerovatno zašto? Razlog je to što ste iz ofucanih džempera ušli u markirana odijela, poput onog protiv koga se navodno borite i nesretne gladne ljude izveli na ulice, a onda se kao mnogo puta do sada povukli u svoje mišije rupe. Gospodo iz Demokratskog Fronta naša svijest je odavno evoluirala da ne slušamo vaše pobjedničke govore i gubitnička pravdanja, jer Vi gospodo u ovoj državi nemate koga šta naučiti niti na to imate pravo. Kad je gospođa koju branite toliko dobra, dajemo Vam jedan predlog da je povedete u Vašu centralu da Vam širi infrastrukturu, pravi konekcije ili da je u krajnjem slučaju stavite na sledećim protestima, prvu ispred Vas, možda očara i crnogorsku policiju kao što je i Vas same. Na kraju mi iz Novske Liste želimo Vam ugodne boravke po evropskim prestonicama, svima Vama koji smijete putovat", zaključuje se u saopštenju Novske liste..

Bonus video: