Socijaldemokrate predale izborne liste u Andrijevici i Kotoru

Nosilac liste u Kotoru Andrija Lompar je istakao da će Socijaldemokrate pokazati istinsku dosljednost u svom djelovanju
358 pregleda 11 komentar(a)
SD Kotor, Foto: Socijaldemokrate
SD Kotor, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 19.09.2016. 14:34h

Odbor Socijaldemokrata Andrijevice predao je danas Opštinskoj izbornoj komisiji izbornu listu ‘’Socijaldemokrate Crne Gore – Radisav Vulević - Dosljedno za Andrijevicu''. Socijaldemokrate Kotora su takođe predale danas Opštinskoj izbornoj komisiji izbornu listu i 460 potpisa podrške građana Kotora.

Radisav Vulević, nosilac liste u Andrijevici, naveo je da će u u tom gradu prioritet biti otvaranje novih radnih mjesta i da će na tome Socijaldemokrate dosljedno insistirati.

"Oslanjanjem na viziju snažnog ekonomskog razvoja, nastojaćemo da stvorimo ambijent u kojem će svi, a pogotovo mladi, moći da se ostvare lično i profesionalno. Ne sumnjamo u dobar izborni rezultat koji će nam dati podsticaj i još jednom pokazati da iza Socijaldemokrata stoje djela, a ne prazna obećanja", navode iz SD Andrijevica.

Listu kandidata za odbornike ‘’Socijaldemokrate Crne Gore - Ivan Brajović – Dosljedno za Andrijevicu’’ čine: Radisav Vulević, Petar Marsenić, Milan Marić, Martina Ćulafić, Slobodan Vukanić, Aleksanadar Asanović, Dragica Đeković, Milutin Ćulafić, Milivoje Maslovarić, Slavica Radenović, Bojan Lončarević, Ljubiša Vučeljić, Duško Jočić, Predrag Vukićević, Milanka Marić, Novo Bakić, Željko Vlahović, Julija Šoškić, Stanko Ćulafić, Branislav Šoškić, Ivana Marijanović, Borislav Vesković, Jovan Vulić, Marinko Marsenić, Mileta Šoškić, Darko Jočić, Jelena Otašević, Miomir Guberinić, Jovana Marsenić, Branko Marsenić i Gordana Vulević

Nosilac liste u Kotoru Andrija Lompar je istakao da će Socijaldemokrate pokazati istinsku dosljednost u svom djelovanju, zalažući se za uređeniji, moderniji i ekonomski razvijeniji grad koji će pružiti više šansi mladima.

"Podrška koja nam u sve većem broju stiže od građana uvjerava nas da SD u Kotoru očekuje dobar izborni rezultat. Oni koji nam svakodnevno pristupaju, na najbolji način potvrđuju da smo prepoznati kao ozbiljan i odgovoran politički akter koji u narednom periodu građanima može ponuditi stabilna i održiva rješenja, uz podsticaj ravnomjernom razvoju grada. Socijaldemokrate su u predizbornu kampanju ušle veoma optimistično. Na listi je 39 odsto žena i 42 odsto mladih koji su željni da rade i poboljšaju uslove i kvalitet života u gradu", navodi se u saopštenju.

Listu kandidata za odbornike ‘’Socijaldemokrate Crne Gore - dr Andrija Lompar – Dosljedno za Kotor’’ čine: dr Andrija Lompar, Miloš Čelanović, Snežana Borozan, Boško Zvicer, Jovana Mačić, Danilo Popović, mr Dijana Vukasović, Miloš Džudović, Vladimir Stjepčević, Boris Rajman, Ilija Milošević, Sonja Seferović, Rafaela Pina Lazarević, Dragan Starović, Radmila Radulović, Tihomir Brkanović, Ivica Mršulja, Josip Marković, Nikoleta Krivokapić, Nenad Buzdovan, Miloš Momčilović, Miloš Trivić, Jelena Ševaljević, Vanja Marković, Dijana Kašćelan, Dušan Popović, Kristina Branković, Sandra Joksimović, Rade Vujković, Srđan Đuranović, Dabiša Barbić, Slavenko Šućur i Radovan Mrđenović.

Bonus video: