Milačić premijeru: "Evo ga mafijaš"

"Pokazali ste i to za koplje više od svih svojih konkurenata da NATO integracije u osnovi idu ruku pod ruku sa korupcionaškim poslovma u parlamentu i van njega"
54 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.02.2016. 19:26h

Pokret za neutralnost je danas ispred Skupštine, prije početka parlamentarnog dijaloga podijelio plakete Pozitivnoj Crnoj Gori, za "bestidnu političku korupciju".

"Svojom ulogom u udruženom prevarantskom poduhvatu u Skupštini Crne Gore uspjeli ste da zapanjite i ozlojedite građane jedne zemlje u kojoj su svi potpuno oguglali na kriminal, korupciju i najbrutalnije prevare, što je veliki kuriozitet za naše sumorne i učmale prilike. Pokazali ste i to za koplje više od svih svojih konkurenata da NATO integracije u osnovi idu ruku pod ruku sa korupcionaškim poslovma u parlamentu i van njega. Svojim postupcima uspjeli ste da postavite nove standarde korupcije, političkih prevara i uračunatog kriminala koji će današnjim ali i budućim generacijama lažnih demokrata biti veliki izazov i jedno duže vrijeme teško dostižan cilj! Zbog svega vam uručujemo ovo vrijedno i zasluženo priznanje", navodi se u plaketi za Darka Pajovića, Azru Jasavić i Gorana Tuponju.

Direktor Pokreta za neutralnost Marko Milačić objavio je na svom YouTube kanalu video snimljen u crnogorskom parlamentu na kome se čuje kako Milačić premijeru upućuje riječi "Evo ga mafijaš".

"Neko mi je doviknuo da je narečeni iza mene, ja sam se okrenuo i u lice mu, izlazeći, poručio ono što mislim, govorim i pišem o njemu, da je mafijaš: "Evo ga mafijaš"", anpisao je Milačić na svom Facebook nalogu.

Galerija

Bonus video: