Milić i Konjević čestitali Dan opštine Nikšić

"Nikšićani ovaj dan dočekuju sa uvjerenjem da će realizacija najavljenih razvojnih projekata stvoriti povoljan ambijent za dobra idejna rješenja i privlačenje novih investicija", kazao je Konjević
0 komentar(a)
Nikšić, Foto: Svetlana Mandić
Nikšić, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 17.09.2015. 14:31h

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević uputio je, povodom Dana opštine Nikšić, čestitku predsjedniku Opštine Veselinu Grboviću, predsjednici Skupštine opštine Sonji Nikčević, odbornicima i građanima.

„Nikšićani ovaj dan dočekuju sa uvjerenjem da će realizacija najavljenih razvojnih projekata stvoriti povoljan ambijent za dobra idejna rješenja i privlačenje novih investicija. Uz želju da dobra saradnja Ministarstva sa opštinskim rukovodstvom bude nastavljena kroz predstojeće reformske procese u lokalnim samoupravama, kako bi zajedno osigurali kvalitet usluga i zadovoljili potrebe građana, u ime Ministarstva unutrašnjih poslova i u lično ime srdačno vam čestitam 18. septembar – Dan opštine Nikšić“, piše u čestitki Konjevića.

Milić: Vratiti Nikšiću dostojanstveno mjesto

Predsjednik Socijalističke narodne partije Srđan Milić čestitao je Nikšićanima Dan Opštine, navodeći da vjeruje da će ta grad bolje znati da iskoristi potencijale kojima raspolaže, kako bi nekada najveći crnogorski industrijski centar ponovo povratio stari sjaj.

Milić je, povodom 18. septembra – Dana oslobođenja i Dana opštine Nikšić, čestitku uputio predsjedniku Opštine Veselinu Grboviću, predsjednici Skupštine Opštine Sonji Nikčević, odbornicima i svim građanima Nikšića.

„Vjerujem da će Nikšić u narednom periodu još više i bolje znati da iskoristi prirodne i sve druge potencijale sa kojima raspolaže, kako bi nekada najveći crnogorski industrijski centar ponovo povratio stari sjaj, a njegovi građani živjeli životom dostojnim čovjeka, kako i zaslužuju“, naveo je Milić.

On se, kako je rekao, nada da će se u predstojećem vremenu dodatno otvoriti perspektive za podizanje ličnog i društvenog standarda, za privlačenje novih investicija, za brži ekonomski i ukupan razvoj.

„Koji će Nikšiću, kao univerzitetskom, kulturnom i sportskom centru, vratiti dostojanstveno mjesto koje mu je uvijek pripadalo u Crnoj Gori“, kaže se u čestitki Milića.

Bonus video: