Milivoje Lakić na čelu danilovgradskog odbora Pozitivne

Lakić je između ostalog naveo i da će raditi na širenju stranačke infrastrukture i uključivanje što većeg broja mladih u rad stranke
258 pregleda 2 komentar(a)
Milivoje Lakić, Foto: Pozitivna Crna Gora
Milivoje Lakić, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 10.05.2015. 12:30h

Milivoje Lakić jednoglasno je izabran za novog predsjednika Opštinskog odbora Danilovgrad. Lakić je na tom mjestu naslijedio Borislava Bora Burića, člana Glavnog odbora stranke, koji će se u narednom periodu uključiti u rad i djelovanje Političkog savjeta.

Lakić je kazao da je danilovgradski odbor "veoma stabilan i sa jasnim ciljevima." Podsjetio je da je Pozitivna u Danilovgradu kao mlada stranka tek započela svoje političko djelovanje na lokalnom nivou i da očekuje od lokalne vlasti da konačno počne prihvatati jasne i ostvarljive predloge stranke, jer interes građana i Danilovgrada treba svima da bude na prvom mjestu, i da je svima zbog toga i ukazano povjerenje.

"Naši predlozi nisu nerealni", istakao je Lakić, "već se tiču rješavanja realnih i rješivih problema, poput asfaltiranja zapuštenih ili već postojećih makadamskih seoskih puteva, sređivanje i održavanje puteva, što je jedna od primarnih potreba mještana, i na čemu će Pozitivna posebno inisistirati prilikom rada odbornika u lokalnom parlamentu."

Lakić je između ostalog naveo i da će raditi na širenju stranačke infrastrukture i uključivanje što većeg broja mladih u rad stranke.

"Želimo dati više prostora mladima i ponuditi rješenja za njihov aktivizam, koja su sigurno kvalitetniji izbor u odnosu na kafiće i kladionice"

Lakić je naglasio da će Pozitivna Crna Gora svojim političkim djelovanjem pokazati da za osnovne potrebe građana Danilovgrada i prevazilaženje njihovih problema nijesu potrebne široke konsultacije u Podgorici, već korišćenje punog kapaciteta u radu lokalne uprave.

Na narednim sjednicama Lakić očekuje širenje Opštinskog odbora i jasno profilisanje Pozitivne u Danilovgradu kao partije koja nudi konkretna i dugoročno održiva rješenja koja treba da uposle mlade ljude prilikom rješavanja nagomilanih problema grada.

Bonus video: