Stijepović na Samitu gradonačelnika Centralne i Jugoistočne Evrope

Samitu 13 gradova Centralne i Jugoistočne Evrope prisustvuje preko 250 članova, a lideri evropskih prijestonica i njihovi predstavnici razgovaraju o realizaciji projekata kojima će poboljšati kvalitet života građana
6 komentar(a)
Slavoljub Stijepović, Aleksandar Vučić, Siniša Mali, Foto: Podgorica.me
Slavoljub Stijepović, Aleksandar Vučić, Siniša Mali, Foto: Podgorica.me
Ažurirano: 23.04.2015. 15:38h

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović boravi u dvodnevnoj posjeti Beogradu gdje se održava Samit gradonačelnika Centralne i Jugoistočne Evrope.

U delegaciji Glavnog grada nalaze se i preduzetnici iz Podgorice.

"Tokom boravka na samitu Stijepović se susreo sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim, gradonačelnikom Zagreba Milanom Bandićem, gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem, a imao je i niz bilateralnih susreta sa predstavnicima ostalih gradova Centralne i Jugoistočne Evrope", navodi se u saopštenju Glavnog grada.

Dodaje se da je Stijepović, u okviru agende samita, imao izlaganje na panel diskusiji pod nazivom "Podrška grada valorizaciji turističkih resursa".

Samitu 13 gradova Centralne i Jugoistočne Evrope prisustvuje preko 250 članova, a lideri evropskih prijestonica i njihovi predstavnici razgovaraju o realizaciji projekata kojima će poboljšati kvalitet života građana.

Bonus video: