Nova srpska demokratija u isti koš stavlja mafiju, lopovluk i gej brakove

Iz Nove lucidno zaključuju da je možda neko mislio da će podrška istopolnim brakovima poboljšati turističku sezonu
39 komentar(a)
gej par, gej brak, Foto: Shutterstock
gej par, gej brak, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 18.08.2014. 12:16h

Nova srpska demokratija saopštila je da se oštro protivi namjerama Vlade da ozakoni istopolne zajednice, jer se "takvim sramnim činom udara šamar našim građanima i istinskim vrijednostima Crne Gore."

"Gej parade, koje su se održavale u Budvi i Podgorici, već su nanijele dovoljno štete, tako da bi svaki sledeći potez značio guranje Crne Gore u klasični nemoral i bruku kakvu joj niko nije nanio u istoriji. Sa druge strane, ovo je i logičan završetak politike Mila Đukanovića- počeo je odbranom Kosova i srpskih nacionalnih interesa, pa se transformisao u velikog Crnogorca i nakon što je njegova prevarantska politika gotovo ugasila tradicionalne vrijednosti Crne Gore prirodno je da se sada okrenuo homoseksualcima i njihovim brakovima.

Forum Progres: Saopštenje Nove obiluje govorom mržnje >>>

Mi znamo da u Vladi Crne Gore postoji više homoseksualaca, ali to nije razlog da se tim osobama omogućava da zakonski sklapaju brakove, a sledeći potez bi bio i da im se omogući usvajanje djece. Poštenije je da homoseksualci iz Vlade više ne kriju svoje seksualno opredjeljenje nego da izađu u javnost i kažu šta su, a ne da ispod žita provlače zakone koji odgovaraju njima i njihovoj zajednici", navodi se u neotpisanom saopštenju iz Nove.

Iz Nove zaključuju da je možda neko mislio da će podrška istopolnim brakovima poboljšati turističku sezonu i da će te aktivnosti uvrstititu u turističku ponudu.

"Oni koji su uništili sve fabrike i preduzeća i pogazili dostojanstvo građana Crne Gore, sada kao izlaz nude turističku privredu gdje bi zaposleni trebali da organizuju svadbe homoseksualaca", navodi se u saopštenju.

Nova u saopštenju u istu ravan stavlja mafiju, lopovluk, izdaju i istopolne brakove.

"Nova konstatuje da je ova vlast već dovoljno uništila tradicionalne i moralne vrijednosti Crne Gore i da se ne smije dozvoliti njihovo dalje urušavanje. To što su Đukanović i njegovi partneri ogrezli u bahatosti i nemoralu svake vrste ne mora da znači da i Crna Gora treba da ide tim putem. Crna Gora nije Milo Đukanović i DPS, ona se stvarala i kroz vjekove očuvala na potpuno drugim vrijednostima koje podrazumijevaju čast i poštenje, a ne mafiju, lopovluk, izdaju i istopolne brakove", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: