Marković: Žitelji Koritske visoravni dobijaju prilike za bolji i kvalitetniji život

On je predstavio programske ciljeve DPS kad je u pitanju ovo područje, ukazavši na veliki razvojni potencijal Koritskog kraja
89 pregleda 3 komentar(a)
Duško Marković, Foto: DPS
Duško Marković, Foto: DPS
Ažurirano: 13.05.2018. 18:45h

Zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Duško Marković razgovarao je danas sa žiteljima mjesta Korita, koje se nalazi na četrdeset kilometara od Bijelog Polja prema Boljarima i predstavlja jedno od najudaljenijih bijelopoljskih sela.

Mjesnoj tribini, kako navode iz DPS-a, prisustvovao je veliki broj ljudi iz zaselaka Ličine, Sušica, Osmanbegovo selo, Đalovići-Dupljaci, Staro selo, Lautovići i Negobratina.

Marković je predstavio programske ciljeve DPS kad je u pitanju ovo područje, ukazavši na veliki razvojni potencijal Koritskog kraja.

Marković je, ističu iz DPS-a, saopštio da politike te partije snažno afirmišu ravnomjerni regionalni razvoj, i u tom smislu, kako navode, prepoznao potrebu ovog kraja za boljim i rekonstruisanim lokalnim putevima, izgradnjom nove škole, ali i sanacijom postojećih seoskih vodovoda.

"Auto-put koji će proći preko Koritske visoravni, kao i valorizacija Đalovića pećine koja se proteže do ovog mjesta, otvoriće cijeli kraj i omogućiti bolje mogućnosti za život na selu", kazao je Marković.

Bonus video: