Slavko Perović: Proćerao me je narod, a ne Milo Đukanović

Đukanovića može srušiti samo opštenarodna pobuna egipatskog obrasca, ali će, uprkos takvim željama, ovaj biti ponovo izabran “za predsjednika mafijaške DPSDP
2004 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 06.03.2011. 23:27h

“A, vidi sve i svoje poltronstvo pravda lažnim alibijem da je kukavica. Nije kukavica, nego hoće da se tako lažno predstavi. Manjina, koja je oko Đukanovića, bere teške i ogromne krvave pare i ne namjerava da od toga ikad odustane. 'Živjelo vam ropstvo, Crnogorci' - to je jedini, istiniti grafit koji treba napisati u Crnoj Gori”, rekao je Perović, u intervjuu za veb magazin Bošnjaci.net.

On je, između ostalog, rekao da su Đukanović i potpredsjednik DPS-a Svetozar Marović ratni zločinci, koji zbog toga moraju odgovarati kad-tad.

Perović je ponovio da je iza Đukanovića stajao Zapad, koji je, prema njegovim riječima podržavao i ostale mafijaške režime u regionu.

“Ništa mu nije stajalo kao prepreka, njegova permanentna pljačka i izborne krađe debelo su podržavane od Zapada; neko je od njihovih visokih 'političara' i 'obavještajaca' uzimao dio ogromnog opljačkanog novca i stavljao ga u vlastiti džep, to je bio osnov da se Đukanoviću pljačka ne samo dozvoli, nego i pomogne, to je jedna vrsta reketiranja. Potpuno je ista situacija i u drugim državama nastalim nakon raspada bivše Jugoslavije: u svima njima je na vlasti mafija”.

On je ocijenio da Đukanovića može srušiti samo opštenarodna pobuna egipatskog obrasca, ali da će, uprkos takvim željama, ovaj biti ponovo izabran “za predsjednika mafijaške DPSDP”.

“Što će mu omogućiti da ponovo postane i formalni predsjednik Crne Gore, jer mu ta funkcija ponovo vraća diplomatski imunitet... Najviše mu u korist ide davno prodata 'opozicija' i njihovo odbijanje da bojkotuju mafiju na svakom koraku. Taj bojkot bi bio jedini osnov za pobunu. Ovako, evo Đukanoviću Klintona u Crnoj Gori koji će ga ishvaliti, i tako dalje, i tako dalje”, kazao je Perović.

Rekao je da se ovoj sramotno-lažnoj “opoziciji” pridruživati neće, jer zna kako dišu “ti mafijini igrači”.

“Da to nijesu odavno bi se u Crnoj Gori drugačije disalo, znam ih, radio sam sa njima, bio je to uzaludan posao koji se vazda završi predajom mafiji uz lažna obrazloženja”, istakao je Perović.

Vraćam se samo u slučaju iskrenog i snažnog bunta

On je kazao da će se vratiti samo u slučaju iskrenog i snažnog bunta. “Bez bunta – ništa, Đukanović vlada čitavi milenijum. Pa, neka vam je srećno, 'demokratska javnosti', budite robovi, tu poziciju obožavate, a Đukanovića proglasite svecem... Što se tiče Crne Gore, model je - afrički - pobuna i totalni bojkot mafije - Nego što”.

Dodao je i da je svima jasno da su svi izbori u Crnoj Gori uvijek bili projektovani i pokradeni: “Brutalno! I to sve pred očima Evropske unije i Amerikanaca i nikom ništa. Naprotiv, glavnom lupežu Obama piše pohvalno pismo. Užas i sramota”.

Manjina, koja je oko Đukanovića, bere teške i ogromne krvave pare i ne namjerava da od toga ikad odustane. “Živjelo vam ropstvo, Crnogorci” - to je jedini, istiniti grafit koji treba napisati u Crnoj Gori - rekao je Perović

Bez LSCG, malo bi Bošnjaka preteklo

Perović je kazao da bi malo Bošnjaka preteklo da devedesetih nije postojao Liberalni savez. “Slobodno ću vam reći: da nije bilo LSCG ili da je taj LSCG bio drugačiji, malo bi Bošnjaka, ali i drugih u Crnoj Gori preteklo, bili bi pobijeni kao što su ubijani u BiH.

Ali, Bošnjaci su, kao i ostali, prvenstveno interesdžije i oni podržavaju svoga krvnika, tetoše ga, ulaguju mu se, tepaju mu, proglašavaju ga gospodom spasiocem i još mnogo toga. A ispod, odabranim i Udbom probranim pojedincima, teku, teku, teku pljačkaške pare, dok većina Bošnjaka jedva preživljava. A ja sam lično, zbog Bošnjaka, između ostalog, i javno zvao ministra policije na dvoboj”, kazao je Perović.

Crna Gora nije zaslužila status kandidata za EU

Crna Gora, kazao je Perović, ničim nije zaslužila da postane kandidat za ulazak u EU: “To prihvatanje Crne Gore od strane EU, samo je još jedna u čitavom nizu podrški Đukanoviću, evropska igrarija koja se izvodi u čitavom u regionu...

U Crnoj Gori se ni jedan jedini zakon ne poštuje, o Ustavu da ne pričam, u Crnoj Gori je jedini zakon volja mafije, ali to u Evropi nikoga ne tangira”.

Evropa, prema njegovim riječima, Đukanovića hvali, očigledno zato jer je nekim od tamošnjih visokih birokrata on potreban kao njihov izvor mafijaškog novca i garant da će poslušati sve što mu se kaže.

“Ali, da napusti vlast, neće nikada poslušati, isti je kao Slobodan Milošević, ili, ako hoćete, kao Gadafi”.

Bonus video: