SD jednoglasno uz Đukanovića: "Pravi čovjek da vodi zemlju članicu EU"

Đukanović je prisustvovao sjednici Glavnog odbora i članovima najvišeg organa SD između dva Kongresa predstavio svoj izborni program
51 pregleda 93 komentar(a)
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 22.03.2018. 18:23h

Socijaldemokrate (SD) su na današnjoj sjednici Glavnog odbora jednoglasno podržale kandidaturu predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića za predsjednika Crne Gore, saopšteno je iz te partije.

Đukanović je, kako navode, prisustvovao sjednici Glavnog odbora i članovima najvišeg organa SD između dva Kongresa predstavio svoj izborni program koji je baziran na očuvanju stabilnosti, demokratskom i ekonomskom prosperitetu Crne Gore.

Predsjednik stranke Ivan Brajović istakao je, kako navode, da je jednoglasna podrška Đukanoviću rezultat "zajedničkog istrajavanja svih progresivnih snaga u našoj državi na vrijednostima nezavisne, građanske, multietničke, evropske i evroatlanske Crne Gore".

„Milo Đukanović je kandidat sa kojim smo ne tako davno obnovili državu i koji ima političku snagu, znanje i reputaciju da bude na čelu Crne Gore u zemlji članici Evropske unije. Socijaldemokrate žele predsjednika države sa kojim dijele bazične programske vrijednosti“ poručio je Brajović, navode iz SD.

Na sjednici Glavnog odbora, dodaju iz SD, utvrđen je plan i dinamika rada za predstojeće predsjedničke i lokalne izbore, i iskazano zadovoljstvo svakodnevnim prilivom novih članova i izuzetno pozitivnim reakcijama građana na političko djelovanje Socijaldemokrata.

Bonus video: