Perović: SDP jedva čekao priliku da izda građane

"DSS ostaje na pozicijama zaštite interesa srpskog naroda, kao i svih onih građana koji sa nama dijele moralne, demokratske i političke vrijednosti", poručila je predsjednica te partije
1462 pregleda 6 komentar(a)
Perović, Foto: Privatna arhiva
Perović, Foto: Privatna arhiva

Socijaldemokratskoj partiji (SDP) je toliko prijao opozicioni staž od dvije - tri godine, a u koji su ušli navodno iz principa, da su jedva čekali prvu priliku da prljavom političkom igrom i prodajom svojih odbornika izdaju građane Kotora i Crne Gore, kazala je predsjednica Demokratske srpske stranke i predsjednica Skupštine opštine Kotor, Dragica Perović.

SDP: Perovićeva rekla ono što Demokrate misle, ali ne smiju reći >>>

"Čovjeku je uvijek drago kada mu se jave stari prijatelji, a posebno kada ga se sjete i stari politički protivnici. Tada zna da je na dobrom putu. SDP se ovih dana vratio na fabrička podešavanja i prosto se probudio iz opozicione kome u koju je zapao. Toliko im je prijao njihov opozicioni staž od dvije - tri godine, a u koji su ušli, navodno iz principa, da su jedva čekali prvu priliku da prljavom političkom igrom i prodajom svojih odbornika izdaju građane Kotora i Crne Gore. Toliko o njihovom patriotizmu i crnogorstvu sa velikim C", rekla je Perovićeva.

Čim se, kako dodaje, SDP vrati u vlast, "glavna meta su mu srpski narod i Demokratska srpska stranka."

"Sva SDP-ova haška naklapanja, o kojima su pisali u saopštenju, navodno kritikujući politiku Demokratske srpske stranke, vode samo do njihovih bezočnih DPS preklapanja i punih džepova kojima kasnije uvjeravaju građane da su, eto oni vazda bili u pravu i pošteni?! Ovaj put sve su o sebi sami rekli, dok svi čekamo da DPS postizbornom krađom i manipulacijama, koje ne bi mogao uraditi bez SDP-ovih kotorskih odbornika, na čelu sa Rankom, preuzme još jednu opozicionu opštinu", kazala je Perovićeva.

Radi se, kako je kazala, o flagrantnom kršenju izborne volje građana, jer su odbornici dosadašnje vlasti u Kotoru potpisali i "javno se zakleli" da neće u vlast sa DPS.

Dodaje da je DSS uvijek bila čvrst opozicioni subjekt, za razliku od, kako ocjenjuje, SDP-a.

"A što se tiče daljeg SDP-ovog političkog naklapanja, koje naravno uvijek vodi DPS preklapanju, DSS ostaje na pozicijama zaštite interesa srpskog naroda, kao i svih onih građana koji sa nama dijele moralne, demokratske i političke vrijednosti. Uvijek smo bili čvrst opozicioni subjekt u borbi protiv ovakve vlasti i zato platili ogromnu cijenu. Za razliku od SDP-a koji uvijek takvu cijenu papreno naplati. A, što se tiče patriotizma Dragice Perović – nedvosmislen je! Konstantna vertikala, sa jasnim background i čistim inputom za future ground političkog djelovanja. I na kraju, kad SDP ovako lijepo morališe i obrazlaže priču o portparolima, Dragici Perović i DSS-u je čast da bude portparol srpskog naroda, kao što i znamo da SDP čezne i živi za dan da se vrati funkciji glasnogovornika ovog režima na čelu sa Milom Đukanovićem i njegovim koalicionim partnerima", zaključila je Perovićeva.

Bonus video: