Pavićević: Božoviću čestitam, nadam se ostavkama odgovornih u DF-u

“Ja se nadam da će uslijediti ostavke ili smjene. Vjerujem da to očekuju i građani”, kazao je Pavićević
11440 pregleda 10 komentar(a)
Pavićević, Foto: Crnogorska
Pavićević, Foto: Crnogorska
Ažurirano: 11.08.2019. 21:38h

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević čestitao je menadžeru Opštine Budva i funkcioneru Nove srpske demokratije Milu Božoviću, na izvinjenju koje je uputio nakon optužbi iz Demokratskog fronta, i poručio da se nada da će u DF-u zbog primitivnih javnih istupa uslijediti smjene ili ostavke.

“Čestitam Božoviću koji se izvinio Crnogorskoj i našim ljudima, posebno našem odborniku Peru Duletiću. Ovo je dobar i častan potez, kakvom lideri Demokratskog fronta, koji su potpisnici jednog od ovih primitivnih saopštenja i koji bi zato i morali da upute izvinjenje, nisu dorasli”, istakao je Pavićević.

On je kazao da ovo nije pitanje samo odgovornosti prema njima koji su bili na udaru već prema građanima Crne Gore i Budve.

“Da bi se demonstirirala svijest i odgovornost smatram da je nedopustivo da oni koji su poput Đorđija Vujovića i lidera DF-a saopštili iznesene klevete ostanu na pozicijama na kojima se danas nalaze”, rekao je lider Crnogorske.

Pavićević je ocijenio da ukoliko sve ostane na riječima, građani Budve mogu da zaključe da je riječ o tome da DF želi da sanira političku štetu koja je nastala kao posljedica najprimitivnijih javnih istupa njihovih lidera i funkcionera od prije neki dan.

“Ja se nadam da će uslijediti ostavke ili smjene. Vjerujem da to očekuju i građani”, kazao je Pavićević.

Bonus video: