"DRAGO MI JE DA SAM DOPRINIO USPOSTAVLJANJU POLJULJANOG JEDINSTVA"

Radović: Ponosan sam što je odbornički klub OKG DPS potpisao inicijativu za moju smjenu

"Gospodo, vi iz DPS-a i oni koje danas nadležni državni organi hapse po državnim brodovoma i jaslama, u Demokratama nikada nećete naći sagovornika za vaše mafijaško-korupcionaške poslove"
6956 pregleda 19 komentar(a)
Radović, Foto: Demokratska Crna Gora
Radović, Foto: Demokratska Crna Gora

Predsjednik Skupštine opštine Budva Krsto Radović ( Demokratska Crna Gora) kazao je da je ponosan što je cio odbornički klub OKG (organizovana kriminalna grupa) Demokratske partije socijalista (DPS) potpisao inicijativu za njegovu smjenu.

Odbornički klub DPS ranije danas podnio je skupštinskoj službi inicijativu za smjenu Radovića koju je potpisalo 17 odbornika - 12 iz DPS, jedan iz Socijaldemokrata (SD), tri iz Crnogorske i nezavisni odbornik Stevan Džaković ( bivši odbornik Pokreta za promjene).

Prethodno je Crnogorska podnijela inicijativu za smjenu gradonačelnika Marka Bata Carevića (Demokratski front), a nju je potpisalo 16 odbornika, ali ne i odbornik DPS Gojko Ljubanović.

"Drago mi je da sam doprinio uspostavljanju poljuljanog jedinstva u budvanskom DPS i da im nije bilo teško da na mom imenu i prezimenu uspostave konsenzus. Moram istaći da sam jako ponosan na činjenicu da je cio odbornicki klub OKG (organizovana kriminalna grupa) potpisao Inicijativu za moju smjenu, i kad su kadrovi Demokrata u pitanju pokazuju puno jedinstvo jer znaju da mi nikada nećemo biti na strani onih koji su od Budve i Crne Gore napravili pogodno tle za najveći balkanski centar organizovanog kriminala i korupcije", poručio je Radović.

Dodaje da kao i tada, tako i dan danas ostaće zajedno sa onima koji se nikada nijesu i neće obrukati.

"Gospodo, vi iz DPS-a i oni koje danas nadležni državni organi hapse po državnim brodovoma i jaslama, u Demokratama nikada nećete naći sagovornika za vaše mafijaško-korupcionaške poslove. Zato je bolje da su potpisnici Inicijative za smjenu kadrova Demorkata, posjetili šefa u njegovoj dobo poznatoj rezidenciji i zatražili promjenu naziva broda, čiji su kuriri obrukali i Budvu i cijelu Crnu Goru", kazao je Radović.

Preporučujemo za Vas