Kolić: DPS je doživio dva nokauta za samo dva dana

Dodao je da bi slijedeći političku praksu političkih gubitnika, "prezentovanu javnosti prilikom čestitke koju je Đukanović uputio Šešelju zbog povratka iz Ševeningena, red bio i da Nikolić čestita Radoviću i Krapoviću na spektakularnoj pravničkoj i evropskoj pobjedi nad budvanskom mafijom."

8841 pregleda 14 komentar(a)
Kolić, Foto: Demokrate
Kolić, Foto: Demokrate

Poslanik Demokrata u Skupštini Crne Gore, Dženan Kolić kazao je da ta partija nastavlja da pobjeđuje i da radi u interesu građana i Budve.

On je reagovao na današnje saopštenje portparola DPS-a Miloša Nikolića u kojem se navodi da su događaji u Budvi svojevrsna politička sramota.

"Budući da je DPS doživio najveću političku sramotu i blamažu – dva nokauta za samo dva dana, ne čude nas njihove politički dezorjentisane izjave. Ipak sigurni smo da je najveći dio građana Crne Gore uživao u političkoj borbi i načinu na koji je u Budvi odbranjen Ustav, odbranjena Crna Gora i Budva i spriječena nezakonita smjena vlasti motivisana političkom korupcijom. Kada govorimo o slavljima i kišobranima, tu su stvari jasne. Mi smo slavili, a Milo Đukanović i Miloš Nikolić stali su pod kišobranom gubitnika i sodjenika Svetozara Marovića. S obzirom na to da je politička korupcija krivično djelo, DPS se svrstao pod kišobranom Stevana Džakovića kako bi se zajedno, i trgovac i trgovina pokušali zaštiti od političkog debakla. U konačnom, svi zajedno su stali ispod kišobrana mafije, sa kojom se, očigledno, i najbolje razumiju i najtješnje sarađuju. Dakle, danas na jednoj strani imamo pobjednike koji štite Ustav i iznad svega vole Crnu Goru, a na drugoj strani imamo gubitničku koaliciju Đukanović-mafija-Džaković", rekao je Kolić. Dodao je da bi slijedeći političku praksu političkih gubitnika, "prezentovanu javnosti prilikom čestitke koju je Đukanović uputio Šešelju zbog povratka iz Ševeningena, red bio i da Nikolić čestita Radoviću i Krapoviću na spektakularnoj pravničkoj i evropskoj pobjedi nad budvanskom mafijom. Međutim, mi to i ne očekujemo."

"Sličan se sličnom raduje, ili, što bi Latini rekli: Similis simili gaudet. Mi, kojima je Crna Gora majka, a svaki građanin u njoj naš brat i naša sestra, bismo dodali i onu staru: „Svaka krpa nađe zakrpu“. Stoga, krpe i zakrpe ostavljamo jedne drugima da se druže u nacionalističko-šovinističkoj labaratoriji u kojoj Šešelj ima zavidnu ulogu, a u čijoj epruveti je i Miloš Nikolić, a mi nastavljamo da pobjeđujemo i da radimo u interesu građana i Budve, i svake opštine u kojoj konstituišemo evropsku vlast.cg", zaključio je Kolić.

Bonus video: