Rađenović: DPS i njihovog korumpiranog odbornika u septembru neće biti nigdje

Rađenović "još jednom poziva DPS Budva da kleknu i zatraže oproštaj od građana Budve za sva nepočinstva koja su im priredili svih ovih godina".

5620 pregleda 5 komentar(a)
Foto: SNP
Foto: SNP

Predsjednik budvanskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) i odbornik u Skupštini opštine (SO) Budva, Krsto Rađenović poručio je da novoformiranoj većini neće uspjeti da kreraja narodnu volju, te pozvao nezavisnog odbornika Stevana Džakovića i Crnogorsku da se ograde od organizovane kriminalne grupe (OKG).

U skupštinsku službu dostavljen je zahtjev sa 16 potpisa, za sazivanje sjednice SO Budva od strane novoformirane većine u lokalnom parlamentu, koju čine DPS, SD, Crnogorska i nezavisni odbornik Stevan Džaković, na čijem dnevnom redu je razrješenje predsjednika Opštine i Skupštine opštine, Marka Carevića i Krsta Radovića.

"Sazivanje sjednice SO Budva od tzv. nove većine neće uspjeti jer se narodna volja ne može prekrajati silom na sramotu. Promjenu izborne volje jedino ćemo ispoštovati nakon izbora, a više smo nego sigurni da DPS i njihovog korumpiranog odbornika u septembru neće biti nigdje.Ova lokalna uprava je svojim radom pokazala da je prava narodna administracija, koja je uspjela da vrati 30 miliona eura duga, a javna preduzeća su pokazala respektabilan nivo rada“, kazao je Rađenović.

On "još jednom poziva DPS Budva da kleknu i zatraže oproštaj od građana Budve za sva nepočinstva koja su im priredili svih ovih godina".

"Crnogorsku i odbornika Džakovića pozivamo da se ograde od organizovane kriminalne grupe, da se vrate u parlament i da zajedno skratimo mandat i dozvolimo građanima da izraze svoju volju na izborima na jesen. Ukoliko to ne urade, smatraćemo ih istim kao DPS koji je u prethodnim mandatima opustošio Budvu", zaključio je Rađenović.

Bonus video: