VIDEO Demokrate: Privatno obezbjeđenje (DPS Kolašin) polomilo enterijer u kancelarijama u Opštini Budva

Policijski kordon je postavljen ispred glavnog ulaza u Opštinu Budva, a privatno obezbjeđenje koje se nalazi u zgradi kaže ko može da uđe.

39315 pregleda 201 reakcija 53 komentar(a)
Detalj iz jedne od kancelarija, Foto: Printscreen
Detalj iz jedne od kancelarija, Foto: Printscreen

Demokratska Crna Gora dostavila je video snimak na kome se, kako tvrde, vidi da je privatno obezbjeđenje, odnosno funkcioneri Demokratske partije socijalista (DPS) iz Kolašina polomili enterijer u gotovo svakoj kancelariji u zgradi Opštine Budva.

Videosnimak je Demokratama navodno dostavio neko od zaposlenih kome je privatno obezbjeđenje dozvolilo ulazak u zgradu.

Gradonačelnik Budve Marko Carević (Demokratski front) i predsjednik Skupštine opštine (SO) Budva Krsto Radović (Demokratska Crna Gora) zaustavljeni su danas na ulazu u zgradu Opštine Budva.

Policijski kordon i jutros je postavljen ispred glavnog ulaza u Opštinu Budva, a privatno obezbjeđenje koje se nalazi u zgradi kaže ko može da uđe.

Pripadnici privatnog obezbjeđenja uručili su danas nepečatirana rješenja Careviću i Radoviću o njihovom razrješenju.

Bez prisustva novinara, uz uvrede, psovke, upotrebu biber spreja, fizički kontakt, intervenciju privatnog obezbjeđenja i privođenje odbornika DF-a i SNP-a u policiju, koalicija prevođena DPS imenovala je u subotu za gradonačelnika Budve Nikolu Divanovića (DPS), a za šeficu SO Budva Anđelu Ivanović (Crnogorska).

Bonus video: