Demokrate Budva: Da li su Divanović i Bulatović gledali "Tupan i Glupan" i u kom liku su se pronašli?

"Ono što su Demokrate izgradile, unaprijedile i kreirale, svakako je van vašeg intelektualnog i stručnog domašaja, pa nam stoga i ne pada na pamet da trošimo slova i brojeve na dokazivanje", kazali su iz odbora Demokrata

7109 pregleda 11 komentar(a)
Demokrate Budva, Foto: Demokrate Budva
Demokrate Budva, Foto: Demokrate Budva

Opštinski odbor Demokratske Crne Gore Budva pitao je članove odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Budva da li su Nikola Divanović (DPS), kojeg je nova odbornička većina predvođena DPS izabrala za gradonačelnika Budve. i Vladimir Bulatović (Crnogorska) odgledali film "Tupan i Glupan" i u kom junaku su se prepoznali, Lojdu ili Hariju?

Iz ove partije reagovali su na saopštenje DPS Budva u kojem se navodi da gradonačelnik Budve Carević i Radović simuliraju lidere i pokazuju političko licemjerstvo svakom narednom akcijom.

Kazali su da su navikli da oni koji ruše uvijek burno reaguju na one koji grade, jer se samo sličan sličnom raduje. Zbog toga im je trn u oku sve što služi građanima a ne kriminalcima.

"Ono što su Demokrate izgradile, unaprijedile i kreirale, svakako je van vašeg intelektualnog i stručnog domašaja, pa nam stoga i ne pada na pamet da trošimo slova i brojeve na dokazivanje. Uostalom, političkim klovnovima koji učestvuju u cirkusu nasilja, primitivizma i korupcije, nijedan častan građanin Budve ne treba da kaže ni dobar dan. Danas u Budvi imamo posla sa ljudima koji ne umiju ni vrata od kancelarija da otvore, a da prethodno ne obiju bravu. Dilema je da li ste veći razbojnici ili divljaci, jer vjerujte, samo su nijanse u pitanju", kazali su iz OO Demokrate Budva.

Poručili su da su političke garniture koje nišane suzavcem djecu, prebijaju ljekare i batinaju vezane ljude nestale sa političke mape Evrope, a da njihove povampirene predstavnike sada možemo vidjeti u Crnoj Gori.

"Sve to i ne čudi ako Specijalni policijski tim koji se bavi saobraćajnim prekršajima, replikama, diskusijama i proceduralnim reagovanjima u lokalnom parlamentu, za koje su kriminalci uzorni građani, a besprekorno čisti ljudi kriminalci. Ako već sjedite u okupacionim foteljama, utvrđeni policijom i bijelim kriminalcima, i tako odbrojavate dane, makar naučite da vrata imaju bravu i kvaku uz pomoć koje se otvaraju i zatvaraju. Nismo mi bez razloga pitali, a i dalje nam niste nam odgovorili da li su Divanović i Bulatović odgledali film Tupan i Glupan i u kom junaku su se prepoznali, Lojdu ili Hariju?"

Bonus video: