Mugoša: Ne dozvolimo da nas zapaljiva retorika odvede na stranputicu, mimo važnih, životnih tema

"Kako više da proizvodimo, da ravnomjernije razvijamo našu državu, da imamo veće plate i penzije, veću zaposlenost, bolju zdravstvenu zaštitu, kvaliteniju putnu infrastrukturu, razvijenije selo, nove socijalne servise, bolju perspektivu za mlade ljude su neka od pitanja koja zaslužuju mnogo veću pažnju"

3857 pregleda 45 reakcija 46 komentar(a)
Mugoša, Foto: Socijaldemokrate
Mugoša, Foto: Socijaldemokrate

Boris Mugoša, član predsjedništva Socijaldemokrata Crne Gore i poslanik u Skupštini Crne Gore, poručio je danas da Crna Gora ima perspektivu ako ima snažan srednji sloj.

"Pristojan život u kome školujemo djecu i živimo od svog rada mora da bude pravilo, a ne izuzetak. Zato je neophodno stvoriti uslove da više stvaramo, ali i pravednije dijelimo, te ne dozvolimo da nas zapaljiva retorika odvede na stranputicu, mimo ovih važnih, životnih tema. Jednake šanse za rad, te zaštita radnika i svih vrijednih ljudi ne smiju da nam postanu fraza, već obaveza na koju će nas građani stalno podsjećati", istakao je Mugoša, a navodi se u saopštenju Socijaldemokrata.

On je govorio i o važnosti fokusiranja na ekonomske teme.

"Kako više da proizvodimo, da ravnomjernije razvijamo našu državu, da imamo veće plate i penzije, veću zaposlenost, bolju zdravstvenu zaštitu, kvaliteniju putnu infrastrukturu, razvijenije selo, nove socijalne servise, bolju perspektivu za mlade ljude su neka od pitanja koja zaslužuju mnogo veću pažnju. Građani su ti koji na dnevni red treba da stave ova pitanja i prate u kom pravcu ide retorika političara, te ne dozvole da ih zapaljive floskule odvedu na stranputicu i zamagle njihove sopstvene interese. Mi smo, bez imalo pretjerivanja, servis građana, te tako treba i da se ponašamo", rekao je Mugoša.

Bonus video: