"VLASTITI IZBOR"

NSD: Mandić sebi opredijelio posljednje mjesto na poslaničkoj listi

"Prvo mjesto na zbirnoj listi koalicije "Za budućnost Crne Gore" pripada nestranačkoj ličnosti prof. dr. Zdravku Krivokapiću, a sljedeći sa kvote koja pripada NSD je potpredsjednica stranke Simonida Kordić"

25617 pregleda 141 reakcija 107 komentar(a)
Mandić, Foto: Boris Pejović
Mandić, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić, vlastitim izborom sebi je opredijelio posljednje mjesto na listi kandidata NSD na poslaničkoj listi Demokratskog fronta (DF) i koalicije "Za budućnost Crne Gore" i nalaziće sa na 81. mjestu zbirne poslaničke liste koalicije, saopšteno je danas iz NSD.

Kako je saopšteno iz NSD, Predsjedništvo te partije održalo je danas sjednicu na kojoj je utvrdilo poslaničku listu NSD u okviru DF i koalicije Za budućnost Crne Gore.

"Prvo mjesto na zbirnoj listi koalicije "Za budućnost Crne Gore" pripada nestranačkoj ličnosti prof. dr. Zdravku Krivokapiću, a sljedeći sa kvote koja pripada NSD je potpredsjednica stranke Simonida Kordić. Predsjedništvo je na predlog predsjednika stranke Andrije Mandića donijelo odluku o velikoj kadrovskoj obnovi i u prvih deset kandidata za poslanike uvrstilo čak šest novih lica. Andrija Mandić će voditi izborni štab koalicije "Za budućnost Crne Gore" i uložiće najveći mogući trud da se ostvari što ubjedljivija pobjeda na izborima", kazali su iz NSD.

"Za budućnost Crne Gore" je naziv liste koju će na parlamentarnim izborima činiti Demokratski front, Socijalistička narodna partija (SNP), Narodni pokret, Prava Crna Gora i nestranačke ličnosti.

Izbori su raspisani za 30. avgust.