Radulović: Kolareviću dokaži da si platio komunalije i izvinićemo se

Radulović je ranije danas optužio Kolarevića da nije platio ni centa za komunalije

5395 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Vuk Lajović
Foto: Vuk Lajović

Pomoćnik Službe za naplatu komunalija Opštine Budva i kandidat za odbornika sa liste “Dragan Krapović- Budva je naša nacija-Demokrate” Milivoje Radulović poručio je građevinskom biznismenu Mehmedu Meši Kolareviću da “niti smo neuki ni nepismeni već jako potkovani i znanjem i za vas neprijatnim dokazima”.

Kolarević je kazao da on nije investitor sedmospratnice u naselju Lazi, već turska firma, a da je parcela u njegovom vlasništvu.

Radulović je ranije danas optužio Kolarevića da nije platio ni centa za komunalije.

“Dokaz koji imamo jeste Obrazac 5 za prijavu gradnje na kojoj stoji da je podnosilac prijave gradnje vaša firma 14.septembar. a isti se nalazi i na zvaničnom site-u Ministarstva. Evo sada imamo i vaše priznanje da ste Vi vlasnik parcela na kojima se objekat gradi. Sve ste nam već rekli i priznali i još nam samo dokažite da ste platili komunalije za ovaj objekat a što je obaveza koja je morala biti regulisana prije prijave gradnje i imaćete naše izvinjenje”, naceo je Radulović u reagovanju i dodao:

“ Gospodine Kolarevicu, znamo da to nemate, znamo da je učinjeno krivično djelo od strane nadležnih u Ministarstvu prilikom prijave gradnje i znamo da institucije sve ovo vrijeme ćute na ovo dok se na drugoj strani ruše porodične kuće običnih građana. Takođe znamo da je pomenuti objekat gotovo pa završen i da do danas nemamo nikakv odgovor nadležnih na sve to ali nam njihovo ćutanje govori da smo apsolutno u svemu u pravu”, naglasio je Radulović.

On je poručio Kolareviću da gradjane “dijelimo samo na one koji poštuju i one koji ne poštuju zakone i propise ove države”.

“ Neuspio je vaš pokušaj da na naše utemeljene optužbe odgovarate navodnom ugoženosti zbog pripadanja drugoj vjeri il i naciji, barem se to Demokratama ne može spočitavati.

Želimo da Vam poručimo da je vrijeme promjena blizu i da ćemo ubrzo biti u prilici da svi odgovorni za navedeno budu privedeni pravdi, aopština Budva dobije ono što joj pripada”, zaključio je Radulović.

Bonus video: