SNP: Krivokapić će imati našu punu podršku u borbi sa golemim problemima koje smo naslijedili od DPS-a

"Na veliku Markovićevu žalost, građani Crne Gore su, svjesni pohare i pljačke koju je sprovela vlast čiji je on dio već decenijama, odlučili da im uskrate povjerenje i da ga ukažu onima koji realno sagledavaju i predstavljaju stvarnost u kojoj živimo"

3733 pregleda 50 reakcija 9 komentar(a)
Ilustracija, Foto: SNP
Ilustracija, Foto: SNP

Kada Duško Marković podsjeća na svoja predizborna obećanja, ne znate da li da se smijete ili da plačete, poručuju iz Socijalističke narodne partije Crne Gore (SNP).

"Odlazeći premijer Crne Gore, prije nego što se odmetne u šumu zajedno sa svojim šefom, reče građanima Crne Gore da ne bi imali problema sa isplatom plata i penzija da su on i njegova ekipa ostali na čelu države", saopšteno je iz SNP.

Oni su reagovali na izjavu Markovića u kojoj se navodi da mandatar nema viziju da se suoči sa izazovima i da već građanima nagovještava teška vremena.

"Na veliku Markovićevu žalost, građani Crne Gore su, svjesni pohare i pljačke koju je sprovela vlast čiji je on dio već decenijama, odlučili da im uskrate povjerenje i da ga ukažu onima koji realno sagledavaju i predstavljaju stvarnost u kojoj živimo. Dakle, od profesora Zdravka Krivokapića, koga Marković optužuje za nedostatak vizije i hrabrosti za suočavanje za izazovima, ne treba očekivati da, kao bivši premijeri iz redova DPS-a, prodaje građanima šarene laže i maglu, već da ih precizno i tačno informiše o svim teškoćama sa kojima se kao društvo moramo izboriti. To će, sigurni smo, kao budući predsjednik Vlade, profesor Krikokapić i raditi, a u borbi sa golemim problemima koje smo naslijedili od DPS-a, imaće punu podršku Socijalističke narodne partije Crne Gore", poručili su iz SNP-a.

Bonus video: