Demokrate: Predložićemo kompetentne kadrove na osnovu odluka nadležnih organa partije

Demokrate navode da je u toku jedna od faza pregovora o formiranju nove, demokratske i proevropske Vlade, u okviru koje će se usaglasiti kadrovska rješenja shodno dogovorenim principima

12155 pregleda 17 komentar(a)
Foto: Demokrate
Foto: Demokrate

Demokratska Crna Gora će predložiti kompetentne kadrove za upravljanje odgovarajućim resorima, na osnovu odluka nadležnih organa partije saglasno Statutu, saopšteno je iz te stranke.

"Imajući u vidu medijske špekulacije o kadrovima iz reda Demokrata koji će upravljati određenim resorima u budućoj Vladi Crne Gore, ističemo da iza takvih navoda ne stoji Demokratska Crna Gora", navode Demokrate.

Dodaju da je u toku jedna od faza pregovora o formiranju nove, demokratske i proevropske Vlade, u okviru koje će se usaglasiti kadrovska rješenja shodno dogovorenim principima.

"Demokratska Crna Gora će u konačnom predložiti kompetentne kadrove za upravljanje odgovarajućim resorima, na osnovu odluka nadležnih organa Partije saglasno Statutu. Sve do donošenja konačnih i zvaničnih odluka Partije, personalna rješenja koja se pominju u javnosti predstavljaju medijske špekulacije", zaključuju Demokrate.

Bonus video: