ČESTITAO DAN OPŠTINE

Brajović: Za Tivat danas možemo reći da je metropola crnogorskog turizma

Kaže da je Tivat grad koji se i dalje, bez prestanka nastavlja razvijati, što obećava i bolju turističku ponudu, i bolju infrastrukturu i, u konačnom, ekonomski napredak i bolji životni standard svih građanki i građana Tivta

2078 pregleda 30 reakcija 11 komentar(a)
Brajović, Foto: Luka Zeković
Brajović, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore, Ivan Brajović, povodom 21. novembra, Dana opštine Tivat, uputio je lokalnom rukovodstvu i svim građanima Tivta čestitku.

“Za Tivat danas, potpuno opravdano, možemo reći da je metropola crnogorskog turizma. Od malog grada na crnogorskom primorju, Tivat je postao brend po kome se Crna Gora poznaje po svijetu i čijim ljepotama se ne može odoljeti", piše u čestitki Brajovića.

Kaže da je Tivat grad koji se i dalje, bez prestanka nastavlja razvijati, što obećava i bolju turističku ponudu, i bolju infrastrukturu i, u konačnom, ekonomski napredak i bolji životni standard svih građanki i građana Tivta.

"A taj novi, moderni Tivat, ne zaboravlja svoju istoriju i svoje velikane, prisjećajući se herojskog čina oslobođenja u Drugom svjetskom ratu. Taj duh antifašizma i dalje je snažno prisutan u Tivtu. Uz najljepše želje za dalji ubrzani razvoj grada, čestitam vam Dan opštine Tivat", rekao je Brajović.

Preporučujemo za Vas