DPS Nikšić: Nedorasli i nezreli za ozbiljan politički angažman posegli su za oprobanim primitivnim animiranjem građana

"Tako su danas svojim kolegama iz Fronta pokazali da i oni znaju za mizerne i bestidne poteze kojima prikazuju svoj karakter i političku bezidejnost", kazali su iz DPS-a

13842 pregleda 26 reakcija 29 komentar(a)
DPS Nikšić, Foto: DPS
DPS Nikšić, Foto: DPS

Današnji “performans” u organizaciji pokreta URA predstavlja ružnu, ali i tužnu sliku članova te partije, koji su pokazali kako izgleda kada odrasli ljudi, u želji da bar nekog građanina Nikšića privuku, prave od sebe cirkuzante.

To su saopštili iz nikšićkog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) koji su reagovali na performans članova GP URA koji su predsjedniku Opštine Nikšić, Milutinu Simoviću, uručili novogodišnji poklon - društvene igre za "nezaslužene penzionerske dane".

"Nedorasli i nezreli za ozbiljan politički angažman i rukovođenje Nikšićem, uz to neduhoviti i još manje kreativni, posegli su za oprobanim primitivnim animiranjem građana, što je već viđeno iz opusa njihovih koalicionih partnera iz DF-a. Tako su danas svojim kolegama iz Fronta pokazali da i oni znaju za mizerne i bestidne poteze kojima prikazuju svoj karakter i političku bezidejnost. Mi se naravno nećemo spuštati na njihov prizeman nivo, već ćemo kao i do sada istrajati u naumu da Nikšićanima obezbijedimo minimum radosti čak i u ovim teškim epidemiološkim uslovima. Sigurni smo da građani prepoznaju naše iskrene namjere i da sa podsmijehom i prezirom gledaju na nakaradne performanse ove neozbiljne družine", kazali su iz DPS-a.

Povezani članci

24. Decembar 2020.

URA: Društvene igre za Simovićevu penziju

Bonus video: