DF Budva odgovorio DPS-u: Na naše pobjedničke plotune moraćete da se naviknete

"Ako će vam biti lakše za naredno saopštenje, da vam damo materijal: taj pucanj iz topa je simbolična proslava pobjede od 30.08 kada ste po drugi put ostali opozicija u Budvi, a uskoro će se oglasiti i kada budemo proslavljali još jednu pobjedu"

11687 pregleda 47 reakcija 34 komentar(a)
Foto: DF
Foto: DF

Demokratski front Budva poručio je odboru Demokratske partije socijalista (DPS) iz tog grada da se navikava na njihove "'plotune", te da nemaju namjeru da stanu "dok cijelu Crnu Goru na svim nivoima ne oslobodimo od partije koja 30 godina krade i uništava nacionalne resurse naše države".

DPS Budva ranije danas saopštio je, između ostalog, da je predsjednik Opštine Marko Carević "ponizio sve građane koji su bili prinuđeni da sjede kući za Božić".

U reagovanju DF-a se navodi da se DPS "ponovo oglašava povodima koje nikako ne razumiju".

Navode i da "ne čudi da su navodno "'iznenađeni"' porodičnim okupljanjem Marka Carevića u ambijentu toliko stranom njihovom poimanju proslave".

"Ono što takođe članovi ove OKG u stečaju ne razumiju je da postoje velike porodice, koje žele da zajedno proslave velike praznike, koji su gle čuda upravo to. Porodični praznici".

Dodaju da DF Budva na čijem je čelu Carević "baštinimo tradiciju, porodicu kao osnovnu ćeliju društva i vjeru kao moralnu vertikalu na koju se oslanjamo".

"Vi kao OKG Budva možete samo da baštinite lik i djelo Mila Đukanovića na čiji se sat kao sinonim za bahatost, pljačku i korupciju pod plaštom zaštite državnih interesa naslanjate. Što se tiče ''pucanja iz topa'', Uprava policije je rekla svoje - da nema elemenata zbog kojih bi se neko gonio po službenoj dužnosti. Vjerovatno ne žele da se blamiraju kao OKG i da repliku francuskog topa i petarde proglašavaju državnim neprijateljem, ali od onih kojima su praćke element državnog udara ne treba bolje ni očekivati. Ako će vam biti lakše za naredno saopštenje, da vam damo materijal: taj pucanj iz topa je simbolična proslava pobjede od 30.08 kada ste po drugi put ostali opozicija u Budvi, a uskoro će se oglasiti i kada budemo proslavljali još jednu pobjedu", navodi se u reagovanju DF Budva

Bonus video: