Abazović Komšiću: Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije

"Ruka prijateljstva pružena je svima, to važi i za Bosnu i Hercegovinu"

54992 pregleda 1694 reakcija 219 komentar(a)
Abazović, Foto: Twitter
Abazović, Foto: Twitter

Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije, poručio je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović članu Predsjedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Željku Komšiću.

"Poštovani članu Predsjedništva BiH Zeljko Komšiću, VladaCrne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije. Želimo najbolje odnose sa državama regiona. Ruka prijateljstva pružena je svima, to važi i za Bosnu i Hercegovinu", napisao je Abazović na Tviteru.

Komšić je ranije danas saopštio da Vlada Crne Gore treba da se ogradi od čina premijera Zdravka Krivokapića povodom čestitke Dana Republike Srpske, te da izvinjenje treba da upute i Krivokapićevi koalicioni partneri.

Više medija je objavilo da je predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović kazala da je Krivokapić čestitao Dan Republike Srpske, pozivajući se na Radio-televiziju Republike Srpske (RTRS).

Ta informacija dostupna je samo na internet pretraživaču, ali ne i klikom na link koji vodi na portal RTRS, što se obično dešava kada je informacija povučena.

Na sajtu RTRS je, u sklopu drugog članka, kratko navedeno kako je Cvijanović rekla "da je zahvalna i premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću, uz želju da dvije zemlje blisko sarađuju u svim oblastima."

Cvijanović je saopštila na jučerašnjoj pres konferenciji da joj je predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić u telefonskom razgovoru čestitao "sve naše praznike".

Bonus video: