Stupio na snagu Zakon o slobodi vjeroispovijesti i set drugih zakona

Set zakone Skupština je ponovo izglasala na sjednici Prvog vanrednog zasijedanja 20. januara 2021. godine, pošto je prethodno Đukanović iste vratio na ponovno odlučivanje

60926 pregleda 2391 reakcija 135 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Set zakona koje je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović potpisao 23. januara stupili su na snagu pošto su danas objavljeni u Službenom listu Crne Gore.

Na snagu je stupio Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o slobodi vjeroispovijesti ili uvjerenja i pravnom položaju vjerskih zajednica, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o kreditnim institucijama, Zakon o izmjenama Zakona o sanaciji kreditnih institucija, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga, Zakon o izmjeni Zakona o radu.

Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima i namještenicima i Zakon o dopunama Zakona o zdravstvenoj zaštiti stupaju na snagu osmog dana od dana objavljivanja u Službenom listu Crne Gore.

Ove zakone Skupština je ponovo izglasala na sjednici Prvog vanrednog zasijedanja 20. januara 2021. godine.

Prethodno je Đukanović te iste zakone koje je donijela Skupština na sjednici 29. decembra vratio na ponovno odlučivanje.

Bonus video: