Sekulić: Damjanović ne smije u oči da pogleda nijednog poštenog građanina

Generalni direktor Direktorata za digitalno zdravlje pri Ministarstvu zdravlja je podsjetio da je ministarka zdravlja pulmolog 20 godina, te da je od trena izbijanja korone, njeno radno mjesto sve vrijeme bilo uz zaražene

22082 pregleda 27 reakcija 27 komentar(a)
Jelena Borovinić Bojović, Foto: Boris Pejović
Jelena Borovinić Bojović, Foto: Boris Pejović

Ministarska zdravlja Jelena Borovinić Bojović danas je stala ispred novinara svake crnogorske redakcije, ispred svake kamere i diktafona za razliku od nositeljke liste DPS-a u Nikšiću, Sanje Damjanović, saopštio je generalni direktor Direktorata za digitalno zdravlje pri Ministarstvu zdravlja, Aleksandar Sekulić.

On je u saopštenju naveo da za razliku od Borovinić Bojović, Damjanović "samoj sebi daje izjavu "za javnost" u zakapijanoj prostoriji čitajući tekst s telepromptera".

"Jer i sama zna da ne smije u oči da pogleda nijednog poštenog građanina, i jer sama zna da ne smije da se suoči s medijima", poručio je Sekulić.

Damjanović je ranije danas kazala da kada bi se nalazila na mjestu Borovinić Bojović da "ne bi mogla građane da pogleda u oči".

"Dakle, samo se DPS više ne može gledati na oči", naveo je Sekulić.

On je podsjetio da je Borovinić Bojović pulmolog 20 godina, te da je od trena izbijanja korone, njeno radno mjesto sve vrijeme bilo uz zaražene.

"Za razliku od nikšićke uzdanice dr Jevta Erakovića koji je, dok je bio direktor Kliničnog centra tri puta provorio u crvenu zonu. Pošto je Eraković već izgubio TV duel s ministarkom zdravlja, drago nam je, makar, da je izvukao pouku – nema DPS-ovcima više nikakvih sučeljavanja, osim sa sobom u svoja četiri zida za šta su žrtvovali svog čovjeka, Sanju Damjanović", zaključio je Sekulić.

Bonus video: