Šehović poručio Borovinić Bojović: Alarmantnije je što ste Vi i dalje ministarka

"Gospođo Borovinić Bojović, poražavajuće brojke za koje ste vi i Vlada Crne Gore čiji ste član odgovorni ukazuju da je sitacija i alarmantna i dramatična, da ste izgubili kontrolu nad epidemiološkom situacijom", rekao je Šehović

12519 pregleda 102 reakcija 102 komentar(a)
Šehović, Foto: Savo Prelević
Šehović, Foto: Savo Prelević

Uprkos tome što je Crna Gora četvrta na svijetu po stopi smrtnosti i prva u regionu po broju hospitalizovanih na 100.000 stanovnika, što imamo 70 odsto više preminulih u februaru u odnosu na januar i što je popunjenost bolničkih kapaciteta 75 odsto, ministarka u tome ne vidi ništa alarmantno, napisao je poslanik Socijaldemokrata Damir Šehović na Tviteru.

Ministarka zdravlja Jelena Borovinić Bojović je gostujući u Bojama jutra kazala da se već nekoliko puta dešavalo da imamo kretanje virusa u obliku tzv. sinofeide, dakle pogoršanja, pa poboljšanja, te da je sve je to svojstveno svakom ovakvom virusu i da je trenutna situacija zabrinjavajuća, nije alarmantna.

"Gospođo Borovinić Bojović, poražavajuće brojke za koje ste vi i Vlada Crne Gore čiji ste član odgovorni ukazuju da je sitacija i alarmantna i dramatična, da ste izgubili kontrolu nad epidemiološkom situacijom, a još alarmantnije je to što ste vi uprkos svemu tome i dalje ministarka", poručio je Šehović.

Bonus video: