skupština glavnog grada

Bešović: Vuković da smanji nervozu i doživljaj i da ne povisuje ton

"Često ste upotrijeblili riječ sramno. Ja sada evo koristim priliku, je li sramno što se veliki broj funkcionera DPS-a našao pod istragama državnih organa, što je veliki broj funkcionera osuđen", rekao je Bešović

7459 pregleda 260 reakcija 11 komentar(a)
Bešović, Foto: Printscreen/Skupstina Glavnog grada
Bešović, Foto: Printscreen/Skupstina Glavnog grada

Odbornik Demokratskog fronta (DF) u Skupštini glavnog grada Miodrag Bešović poručio je gradonačelniku Podgorice Ivanu Vukoviću da "smanji nervozu i doživljaj, da je bio oštar i žustar, da ne povisuje ton".

Vuković je ranije poručio da ih Vlada i Ministarstvo zdravlja ignorišu tri mjeseca, te da je to politički revanšizam, i da treba da ih je sramota.

"Vjerovatno imate neka relevantna istraživanja što se tiče izbora u Nikšiću, kao stvari stoje definitivno će tamo da dožive fijasko i sve je to uzrok te nervoze. Ne možete na osnovu 100 dana rada Vlade, da anulirate sve ono što se radilo prethodnih 30 godina u Crnoj Gori. Uništavanje privrede, kako smo pogasili sva preduzeća, državne fabrike, koje su funkcionisale u najvećem dijelu u Glavnom gradu. Često ste upotrijeblili riječ sramno. Ja sada evo koristim priliku, je li sramno što se veliki broj funkcionera DPS-a našao pod istragama državnih organa, što je veliki broj funkcionera osuđen.Što je njihov drugi čovjek partije prizano da je šef organizovane kriminalne organizacije", kazao je Bešović na Skupštini Glavnog grada

On je istakao da sve to ne bi bilo toliko strašno, da nije proizvelo velike gubitke po budžet Crne Gore i u nekom dijelu i Podgorice.

"Pitali ste zašto nema ljekova za trudnice, dovoljno kapaciteta za liječenje naših sugrađana. Upravo zbog toga. Šta smo sve mogli da kupimo i da napravimo za te pare, koje su kroz te malverzacije vaših kolega gospodine Vukoviću otišle iz Crne Gore ili u privatne džepove. Da smo bili uređena država bolje bi odgovorili i na pandemiju", poručio je Bešović.

Vuković je odgovorio da su brojke u Crnoj Gori sada gore nego one u Bergamu, u odnosu na broj stanovnika.

"Zato sam nervozan, to me pogađa", tvrdi Vuković.

Preporučujemo za Vas