Marković: Organizovanje zdravstvenog tijela politikantski potez, Vuković se oglušio o dopise zaposlenih

"Ipak, svaki slobodomisleći građanin vidi sledeće: Nova mjesta za uhljebljenje zaslužnih partijskih vojnika. Priča o radu bez naknade je bacanje prašine u oči i jeftin marketing", kazao je Marković

5423 pregleda 55 reakcija 9 komentar(a)
Foto: Prava Crna Gora
Foto: Prava Crna Gora

Organizovanje lokalnog zdravstvenog tijela u Glavnom gradu običan je politikantski potez odlazećeg gradonačelnika Podgorice, ocijenio je Predrag Marković iz Prave Crne Gore.

Ističe da neko ko je kršio mjere u više navrata, širom Crne Gore, "i čije je neznanje nadaleko poznato, nije pozvan da donosi ovakve odluke i spočitava bilo kome nepoštovanje mjera, neznanje i nestručnost."

"Paramedicinska struktura u očima Vukovića vjerovatno predstavlja izuzetan marketinški trik - brinemo o građanima. Ipak, svaki slobodomisleći građanin vidi sledeće: Nova mjesta za uhljebljenje zaslužnih partijskih vojnika. Priča o radu bez naknade je bacanje prašine u oči i jeftin marketing", kazao je Marković.

On tvrdi da se Vuković oglušio o pisanja i dopise zaposlenih u lokalnoj upravi mjesecima unazad, koji su tražili da se rad organizuje po smjenama i da se sprovedu interne mjere zaštite.

"Nekoliko mjeseci su ovi zahtjevi ignorisani - toliko o vaskolikoj brizi za zdravlje. Sada je, bacajući rukavicu u lice Vladi Crne Gore - dobio naknadnu pamet i iznenadnu brigu za građane i zaposlene u lokalnoj upravi. Zato, dosta sa bezobrazlukom i licemjerstvom. Dosta sa patriotizmom ogrnutim u zelenu zastavu, ispod koje se dešavaju nepočinstva najvećeg reda. Dosta sa samovoljom nestručnih i nevaspitanih na poziciji moćnika", zaključio je Marković.

Bonus video: