Krivokapić: Konkretnim projektima pospješićemo privredni potencijal Ulcinja, u planu nalaženje rješenja za Solanu

"Uprkos epidemiji koronavirusa, država priprema razvojne planove koji se tiču infrastrukturnih projekata u Ulcinju, ali i trajne sanacije ključnih ekoloških problema, poput erozije plaže na Adi Bojani", navodi se u njegovoj čestitki

11690 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Predsjednik Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić čestitao je u ime Vlade Crne Gore i u svoje ime, Dan opštine Ulcinj, predsjedniku Opštine Aleksandru Daboviću, predsjedniku Skupštine opštine Haxhiju Sulejmaniju, odbornicima i svim građankama i građanima.

On je kazao da je Vlada Crne Gore posvećena napretku opštine Ulcinj, a konkretnim projektima pospješiće njen izuzetni privredni potencijal.

"Uprkos epidemiji koronavirusa, država priprema razvojne planove koji se tiču infrastrukturnih projekata u Ulcinju, ali i trajne sanacije ključnih ekoloških problema, poput erozije plaže na Adi Bojani. U planu je i nalaženje održivog rješenja za ulcinjsku Solanu, koja ima potencijal da postane proizvodni i turistički zamajac opštine", istakao je Krivokapić.

Naveo je da je Vlada usvojila brojne mjere za pomoć privrednim društvima kako bi se lakše izborila sa problemima izazvanim pandemijom Kovid-19, ali da su nam, kako kaže, sada neophodni strpljenje i odgovornost u poštovanju mjera da bi Ulcinj, ali i sve druge primorske opštine, zaštitile zdravlje građanki i građana i što spremnije dočekale ljetnju turističku sezonu.

"Uvjeren sam da ćemo predanim radom svi zajedno izaći iz epidemiološke krize i nastaviti da gradimo bolje i poštenije društvo, po mjeri svih građanki i građana Ulcinja", zaključuje se u čestitki premijera Zdravka Krivokapića.

Bonus video: