SD: Vozilo samo što nije pregazilo demonstrante, a premijer prijeti

"Vjerujemo da niko nije imao predstavu ko je u autu, tako da pozivanje na familiju ne može spasiti od odgovornosti onoga ko je krenuo da gazi goloruke građane", naveli su iz SD-a

8061 pregleda 77 reakcija 77 komentar(a)
Foto: Socijaldemokrate
Foto: Socijaldemokrate

Izjava premijera Zdravka Krivokapića o tome da automobil koji je danas zavrijedio pažnju čitave Crne Gore jer samo što nije pregazilo demonstrante, koristi njegova kćerka, "nema prođu i čista je i neukusna manipulacija", saopštile su Socijaldemokrate.

"Kao prvo, vjerujemo da niko nije imao predstavu ko je u autu, tako da pozivanje na familiju ne može spasiti od odgovornosti onoga ko je krenuo da gazi goloruke građane. Drugo, premijer otvoreno i lično sa 'pozicije moći' u koju se uživio, prijeti svim građanima, što je sramno i skandalozno poslije svega što se izdešavalo. Treće, neka objasni zašto neki građani mogu da idu za Podgoricu, a neki ne, te kako su to članovi njegove familije 'jednakiji' pred zakonom u odnosu na druge građane", navode iz SD-a.

Kazali su da je cijela Crna Gora vidjela šta se desilo.

"Vozač službenog auta pod gasom, i sa policijom pored, baca sa haube građane, ne osvrnuvši se da vidi jesu li pregaženi. Vaša verzija toga bi bila: Napali mi porodicu pomahnitali građani, morali smo da ih gazimo. Premijeru, svaka čast", zaključili su iz SD-a.

Bonus video: